Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ревматолог Лебедєва Тетяна Олексіївна на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних і дегенеративно - дистрофічних захворювань суглобів і системних захворювань сполучної тканини. Призначає терапію з використанням сучасних медикаментозних засобів, практикує навколосуглобових і внутрішньосуглобове ін'єкційне введення препаратів. Постійно вдосконалює свої знання і навички за фахом.
Лікар Ортопед, Травматолог, Хірург Висоцька Світлана Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Дитячий хірург лікує пацієнтів при запальних процесах, опіках, болях в животі, забитих ранах та ін. Регулярно відвідує хірургічні конференції, читає медичну літературу, обмінюється інформацією з колегами. У Світлани Миколаївни більше 10 років досвіду в медицині
Лікар Педіатр Бурлака Євгенія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні основних дитячих хвороб: респіраторних вірусних інфекцій, гострих бронхітів, пневмонії, хронічного тонзиліту. Проводить діагностику і терапію серцево-судинних захворювань, хвороб сполучної тканини, органів сечовидільної системи. Займається лікуванням метаболічних порушень при ожирінні, надмірній вазі, створенням індивідуальних підходів в корекції способу життя, харчування
Лікар Стоматолог Рудакова Ліна Олегівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Стоматолог, рентгенолог. Професійні інтереси - пломбування (гарячою гутаперчею) і лікування кореневих каналів, реставрація зуба, лікування та профілактика захворювань ясен.
Лікар Подолог Комаринська Марина Миколаївна на Doc.ua
Марина Миколаївна - досвідчений фахівець по стопі, майстер нігтьового сервісу. Здійснює видалення мозолів, загоєння тріщин, лікування грибкових захворювань. Проводить апаратний педикюр, терапію врослих ділянок нігтів із застосуванням коригувальних скоб, протезіруют нігтьову пластину.
Лікар Стоматолог Герасименко Ганна Сергіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Стоматолог першої категорії, проводить чистку, відбілювання, лікування та видалення зубів, зняття твердих зубних відкладень, протезування (знімне, незнімне). Працює з дорослими і дітьми, знаходячи підхід до кожного пацієнта.
Лікар УЗД-фахівець, Уролог, Хірург Рамзі Табріз Аріфовіч на Doc.ua
Кваліфікований медичний спеціаліст, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань сечостатевої системи у чоловіків і жінок. Має глибокі знання у галузі урології та може надавати ефективне лікування різних урологічних захворювань. Проводить діагностичні процедури, лікування, та, у відповідних випадках, виконує фізіотерапевтичні процедури для відновлення здоров'я пацієнта.
Лікар Офтальмолог Підмогильна Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар Подмогильна І.В. надає офтальмологічну допомогу пацієнтам з різними порушеннями гостроти зору, проводить всю необхідну діагностику, підбирає окуляри і лінзи в індивідуальному порядку.
Лікар Кардіолог, Терапевт  Гаюк Богдан Сергійович на Doc.ua
Проконсультуватися у лікаря-кардіолога з приводу серцево-судинних захворювань можна будь-якій людині, небайдужій до свого здоров’я. Але в першу чергу про це варто задуматися людям, що знаходяться в зоні ризику: особам з надмірною масою тіла, людям, які курять і зловживають алкоголем, особам, схильнім до підвищеного стресу, особам зі спадковими факторами серцево-судинних захворювань, хворим на діабет, особам з підвищеним рівнем холестерину в крові.
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Вербицька Людмила Вікторівна на Doc.ua
Лікар-дерматолог проводить дерматоскопію, діаскопію, пальпацію, зішкріб. Займається визначенням і оцінкою дермографізму, визначення больової і тактильної чутливості, проведенням проби Бальзера. Бере патологічний матеріал при діагностиці мікозів, урогенітальний зішкріб на захворювання, що передаються статевим шляхом