Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Флеболог, Хірург, Судинний хірург Саввіді Іван Савич на Doc.ua
Флеболог, судинний хірург, хірург - Іван Савич займається сучасною судинною хірургією хронічних і підгострих патологій венозного русла нижніх кінцівок, включаючи проведення склеротерапії, ендовазальної лазерної коагуляції і класичної хірургію судин. Проводить лікування варикозу, а також лікування пацієнтів з загальнохірургічною патологією
Лікар Акушер-гінеколог Шептуха Валентина Іванівна на Doc.ua
В.І. Шептуха акушер-гінеколог зі стажем роботи понад 40 років, вона проводить діагностику і лікування всіляких гінекологічних захворювань: інфекцій статевих органів, запальних процесів і патологій шийки матки.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Ендокринолог, Гінеколог-ендокринолог Зінченко Галина Гаврилівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Лікар Хірург, Дерматоонколог Четвертушкін Валерій Валерійович на Doc.ua
Валерій Валерійович спеціалізується на амбулаторно-поліклінічній хірургії в повному обсязі, виконує будь-які хірургічні втручання, включаючи лапароскопічні захворювання органів черевної порожнини. Проводить діагностику і лікування новоутворень шкіри, підшкірної клітковини, внутрішніх органів
Лікар Невролог Ющук Ангеліна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар веде амбулаторний прийом пацієнтів із захворюваннями центральної та периферичної нервової системи різного ґенезу. Займається розробкою плану реабілітації для пацієнтів, які перенесли гостре порушення мозкового кровообігу. Проводить діагностику і терапію спадкових і рідких захворювань нервової системи.
Лікар Офтальмолог, Хірург, Хірург-офтальмолог Приходько  Наталія Миколаївна на Doc.ua
Приймає пацієнтів різного віку, спеціалізується на складних випадках запальних захворювань переднього відрізка ока. Володіє сучасними методами хірургічного лікування захворювань, естетичної корекції століття і периорбітальної зони. Проводить діагностику зору з подальшим призначенням окулярів і контактних лінз
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Ткачук Марина Олександрівна на Doc.ua
Висококваліфікований гінеколог, спеціалізується на діагностиці та терапії ендокринних порушень у жінок репродуктивного віку, в період менопаузи. Володіє різними сучасними методами обстеження та лікування патологій шийки матки, ендокринної патології (дисфункція яєчників, гіперандрогенії, аденоміоз, гіперпролактинемії, безпліддя, міома матки, новоутворення яєчників, клімактеричні постменопаузальні порушення та ін.), Питаннями планування вагітності
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Мамолог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Демишева Інна Володимирівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець з УЗ-діагностики в акушерстві та гінекології, мамолог. Брала участь в наукових виставках, семінарах і конференціях по своїй спеціальності.
Лікар Кардіолог Дорошенко Лариса Романівна на Doc.ua
Лікар більше 20 років займається лікуванням і діагностикою захворювань серця. Лариса Романівна допомагає пацієнтам з інфарктами, гіпертонічної та ішемічної хвороби тощо. Вона застосовує такі процедури, як холтерівське моніторування, електрокардіографія, функціональні навантажувальні проби.
Лікар Акушер-гінеколог Курочка Валентина Валеріївна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог Курочка Валентина Валеріївна проводить консультативні прийоми, діагностику та лікування гінекологічної патології у дорослих і дітей, гіперпластичних процесів ендометрію і аденоміозу у жінок репродуктивного віку