Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Проктолог, Хірург Косенко Олександр Петрович на Doc.ua
У лікаря більше 20 років досвіду хірургічних втручань в абдомінальній хірургії, хірургії м'яких тканин промежини і малого тазу, онкопроктологіі, гнійної хірургії. Олександр Петрович проводить оперативні втручання при хронічному геморої, свищі, анальній тріщині, парапроктиті, поліпах прямої кишки, ректоцеле. Виконує реконструктивно-відновлювальні та косметичні операції на м'яких тканинах промежини, сечостатевих органів. Проводить діагностику і лікування хронічних і гострих захворювань аноперіанального ділянки, сечостатевих органів,
Лікар Дерматолог, Косметолог, Трихолог Бойко Ірина Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується в дерматології, косметології та трихології. Проводить процедури догляду за шкірою обличчя: пілінги, чищення, мезотерапію, біоревіталізацію, контурну безопераційну пластику і т.д. У лікаря більше 14 років роботи в медицині.
Лікар Стоматолог Родина Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Спеціалізується на терапевтичній стоматології та пародонтології. Тетяна Миколаївна компетентна в проведенні наддесневого/поддесневого скейлінга, кюретажа пародонтальних кишень, оклюзіонній корекції за допомогою методу виборчого пришліфування.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Кущ Володимир Миколайович на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, досвід роботи якого становить 34 роки. Успішно лікує такі захворювання, як ерозія та дисплазія шийки матки, ІПСШ, кіста яєчника, ендометріоз, ендометрит, міома матки та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Гижко Олена Михайлівна на Doc.ua
Олена Михайлівна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД. Спеціалізується на лікуванні безпліддя, запальних захворювань органів малого таза, гіперплазії ендометрію, вульвовагініту і інших захворювань жіночої сечостатевої системи. Виконує різні діагностичні і лікувальні процедури
Лікар УЗД-фахівець Кривенко Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Наталія Євгенівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиціи, комп'ютернійі томографії, рентгенології. Досконально володіє сучасними методиками проведення УЗ-діагностики, включаючи ехокардіографію, доплерівські дослідження та ін. Має великий досвід виявлення онкологічних патологій
Лікар Отоларинголог Прокопович Віктор Степанович на Doc.ua
Отоларинголог, сурдолог, лікує запальні хвороби ЛОР-органів (отит, фарингіт, риніт, ангіну). Також проводить діагностику і лікування, реабілітацію порушення слуху, слухопротезування. Проводить повний перелік амбулаторно-поліклінічних маніпуляцій, досліджень і операцій
Лікар Офтальмолог Морякова Ольга Валеріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізація даного лікаря-офтальмолога - оптометрії і контактна корекція зору. Займається лікуванням патології передніх відділів ока. Володіє сучасними алгоритмами підбору м'яких контактних лінз, засобів оптичної корекції зору, очкової корекції будь-якої складності.
Лікар Отоларинголог Стась Павло Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
ЛОР, спеціалізується в області хірургічного, медикаментозного і фізіотерапевтичного лікування захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить кріолікування і профілактику ЛОР захворювань.
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Михайлюк Алла Миколаївна на Doc.ua
Висококваліфікований лікар з великим досвідом роботи (більше 30-ти років). До кола професійних інтересів даного фахівця входить діагностика і лікування різних гінекологічних захворювань, а також патологій пов'язаних з порушенням гормонального фону