Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Проктолог, Хірург Короленко Костянтин Владиславович на Doc.ua
Проводить консервативне та оперативне лікування захворювань товстої кишки, гриж, варикозного розширення вен нижніх кінцівок методами кріодеструкції, лігуванням латексними кільцями і т.д.
Лікар Пульмонолог, Терапевт Кричинська Ірина Вікторівна на Doc.ua
Ірина Вікторівна - провідний терапевт і пульмонолог, фахівець з лікування різного роду захворювань терапевтичного профілю. Проводить ряд діагностичних маніпуляцій, комплексну терапію хвороб внутрішніх органів. Володіє технікою плевральної пункції. Проводить електрокардіографію з розшифровкою
Лікар Психолог Крохмаль Генрієтта Сергіївна на Doc.ua
Лікар-психолог, медичний психолог проводить діагностику та лікування страх та фобій, панічних атак, розладів сну тощо.
Лікар УЗД-фахівець Калинчук Анна Михайлівна на Doc.ua
Проводить ультразвукову діагностику всіх органів і систем дорослих і дітей. Володіє методами сонографічного обстеження. Виконує обстеження новонароджених (в тому числі і недоношених).
Лікар Кардіолог, Терапевт Жаданова Оксана Миколаївна на Doc.ua
Оксана Миколаївна лікує захворювання, що виникають в кардіології і терапії. Лікар веде консультації, визначає оптимальну схему лікування, а також проводить деякі діагностичні процедури: електрокардіографію, добове моніторування ЕКГ і артеріального тиску і моніторування по Холтеру.
Лікар Хірург Добряков Костянтин Володимирович на Doc.ua
Костянтин Володимирович проводить оперативне лікування жовчнокам'яної хвороби, будь-яких гриж черевної стінки, резекції тонкої і товстої кишки, апендектомію, лапароскопічне розсічення спайок. Хірург позбавляє від таких захворювань, як пухлини шкіри і м'яких тканин, свищі прямої кишки, кіста куприка, гінекомастія
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Калашник Олена Борисівна на Doc.ua
Є.Б. Калашник акушер-гінеколог і гінеколог-ендокринолог, вона фахівець з репродуктології, лікуванні гінекологічних захворювань, планування сім'ї та ендокринології. Лікує патології, інфекційні та запальні процеси статевих органів.
Лікар Невролог, Вертебролог Крупенькіна Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар-невролог лікує захворювання: неврологічні прояви при патології хребта (біль в шиї, спині, радикуліт), головний біль (мігрень, головний біль напруги і інші види головного болю), запаморочення, порушення сну, вегето-судинна дистонія, наслідки травм, інсультів
Лікар Ендокринолог, Подолог Вербівська Ганна Сергіївна на Doc.ua
Ендокринолог, має вищу категорію. Діагностує і лікує діабетичну нейропатію (діабет стопи) - широко поширене ускладнення цукрового діабету. "Діабет стопи" - це процес патологічних змін стоп, які мають вигляд кістково-суглобових уражень, гнійно-некротичних процесів, а також виразок. Причина їх виникнення - специфічні зміни в периферичних нервах, судинах, шкірних покривах, кістках і суглобах, а також м'яких тканинах.
Лікар Отоларинголог, Ендоскопіст Ломачук Сергій Володимирович на Doc.ua
Доктор Ломачук вже багато років веде клінічну практику як лікар-ендоскопіст і дитячий отоларинголог, займаючись проведенням сучасної відеоендоскопічної діагностики шлунково-кишкового тракту, здійсненням діагностики патологій ЛОР-органів і їх сучасним, мініінвазивним лікуванням.