Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед-травматолог Галата Степан Мирославович на Doc.ua
Галата Степан Мирославович займається лікуванням і консультуванням при травмах, вроджених і набутих захворювань кістково-м'язової системи (плоскостопість, порушення постави, вікрівлення хребта), хронічних, гострих болях в суглобах, м'язах, спині.
Лікар Терапевт Бубирьова Ганна Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Володіє всіма необхідними практичними навичками: збір скарг, анамнестичних даних, перкусія, аускультація, пальпація і вимірювання артеріального тиску
Лікар Ортодонт, Стоматолог Смага Катерина Олексіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається терапевтичною стоматологією, надає послуги з пломбування зубів і зубних каналів, лікуванням від хвороб некаріозного характеру: гіпоплазії, флюорозу зубів, клиновидного дефекту, некрозу твердих тканин зубів, патологічного стирання зубів, гіперестезією зубів, ерозії емалі. Також лікує карієс і його ускладнення у вигляді періодонтиту, періоститу, пульпіту.
Лікар Мамолог, Пластичний хірург, Хірург-онколог Звєрєв Ігор Германович на Doc.ua
Ігор Германович - досвідчений мамолог і онколог, проводить всебічну терапію доброякісної і злоякісної патології молочної залози, включаючи оперативні втручання, реконструктивну пластику грудей. Регулярно бере участь в конференціях, які зачіпають питання раку грудей, пластичну і естетичну хірургію.
Лікар Дерматовенеролог Вінницька Оксана Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціаліст в області дерматовенерології. В своїй професійної діяльності концентрується на лікуванні дерматовенерологічних захворювань, керуючись у своїй діяльності сучасними медичними технологіями
Лікар Уролог Білинський Олег Львович на Doc.ua
Лікар-уролог вищої категорії, практикуючий хірург. Веде прийом чоловіків і жінок. Проводить діагностику, забір всіх необхідних аналізів у чоловіків для мікроскопії, ПЛР-обстеження на урогенітальні інфекції, бактеріологічні дослідження та УЗ-діагностика органів сечостатевої системи
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Колеснікова Світлана Олексіївна на Doc.ua
Світлана Олексіївна є фахівцем з акушерства, гінекології, УЗ-діагностики в гінекології. Вона займається лікуванням порушень гормональної природи (в тому числі і дисфункції менструального циклу), лікуванням хвороб шийки матки. Також доктор Колесникова займається різнобічними питаннями, що виникають при плануванні сім'ї.
Лікар Гастроентеролог Гур'єва Оксана Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні гастроентерологічних захворювань. Володіє сучасними методами лікування ерозивно-виразкових процесів шлунка і дванадцятипалої кишки, проводить дієтотерапію, ферментотерапію
Лікар Хірург Шкарбан Віктор Павлович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Провідний спеціаліст з лікування злоякісних і доброякісних захворювань підшлункової залози, в тому числі нейроендокринних. Більше 15 років оперує при раку підшлункової залози. Розробляє тактику лікування при виявленні кісти підшлункової залози, а також при хронічному панкреатиті. Практикував в провідних європейських центрах лікування пухлин підшлункової залози, тому спирається виключно на сучасні Європейські та Американські протоколи лікування. Повною мірою володіє новітніми методиками лапароскопічних і ендоскопічних операцій н
Лікар Психіатр Здорик Федір Олексійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Лікар-психіатр вищої категорії, доктор медичних наук, має величезний досвід в лікуванні різних психічних порушень, маячних розладів, залежностей і т.д.