Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог Томін Олександр Миколайович на Doc.ua
Олександр Миколайович володіє навичками інтенсивної терапії та анестезії при хворобах оториноларингологічного профілю. Він проводить діафаноскопію параназальних синусів пацієнтам, яким протипоказано проведення рентген-діагностики (вагітним, дітям молодше 5 років)
Лікар Гінеколог Островська Оксана Йосипівна на Doc.ua
Оксана Йосипівна проводить гінекологічний огляд, займається діагностикою та лікуванням запалень зовнішніх статевих органів, піхви, матки, придатків, яєчників, а також каналів, які з’єднують ці органи. Лікує молочницю (кандидоз), дисплазію і ерозію шийки матки, трихомоніаз, опущення піхви, клімактеричні розлади, хламідіоз, кондиломи, бартолініт. Лікар проводить УЗ-діагностику органів малого тазу та діагностику молочних залоз.
Лікар Невролог Несмеянова Лариса Михайлівна на Doc.ua
Доктор Несмеянова Л.М. проводить комплексну терапію невропатології ішемічного, травматичного, органічного та іншого характеру із застосуванням фармакопунктури, медикаментозних блокад нервових закінчень, фізіотерапії, ЛФК, рефлексотерапії, масажу. З метою лікування больових синдромів застосовує медикаментозні паравертебральні блокади, фармакупунктуру.
Лікар Невролог Довгань Наталія Василівна на Doc.ua
Наталія Василівна - дитячий невролог. Лікар проводить огляд, оцінку фізичного, нервово-психічного розвитку, консультує, дає рекомендації по адаптації дитини в дитячий колектив, розвитку моторики (великої та дрібної), також доктор спостерігає дітей з диспансерної групи і т.д.
Лікар Уролог Стовбун Валентина Володимирівна на Doc.ua
Діагностує, проводить лікування хвороб, що виникають в сечостатевій системі. Надає ургентну допомогу хворим урологічного профілю, проводить консервативне лікування гіперплазії, еректильної дисфункції. Веде прийом іноземних пацієнтів: німецька, англійська
Лікар УЗД-фахівець Шевчик Олена Євгеніївна на Doc.ua
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії досконало володіє технікою функціональних методів дослідження пацієнтів (УЗД-діагностика).
Лікар Інфекціоніст Шведова Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Тетяна Вікторівна спеціалізується на лікуванні дитячих інфекційних захворювань. Займається лікуванням кору, краснухи, вітряної віспи, скарлатини, коклюшу, епідемічного паротиту (свинка) та ін.
Лікар Отоларинголог Прима Володимир Анатолійович на Doc.ua
Лікар - досвідчений отоларинголог і хірург ЛОР-органів, фахівець з інвазивним методиками видалення новоутворень вуха, горла, носа, хірургічного лікування хропіння. Авторству Володимира Анатолійовича належить близько 10 наукових робіт, які розкривають проблематику сучасної отоларингології.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Онколог, Онкогінеколог Нужна Тетяна Павлівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на проведенні таких діагностичних і лікувальних процедур, як кольпоскопія, радіохвильова терапія, біопсія шийки матки, ендометрія, ультразвукове обстеження. Веде вагітність у жінок, консультує з питань контрацепції. Лікує порушення менструального циклу і захворювання, які передаються статевим шляхом
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Миколаєва Зоя Ахмедівна на Doc.ua
Лікар є фахівцем в сфері дерматології, лікує доброякісні новоутворення шкіри, хвороби нігтів і волосся. Проводить хімічний пілінг, механічне очищення обличчя, лікувальний, косметичний і пластичний масаж обличчя.