Я дитячий лікар.
Можу допомогти вам з налагодженням грудного вигодовування та дитячого сну.
Ніколи не застосовую ліки з не доведеною ефективністю.
Постійно удосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних конференціях, майстер-класах.
Я — лікар-педіатр. Для мене важливо встановити довірливі стосунки з дитиною та її батьками. Адже злагоджена командна робота лікаря і сім’ї — це ключ до ефективного вирішення будь-яких ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям дитини.
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями органів травлення та дихання. Успішно лікує бронхіт та бронхіальну астму, пневмонію, ХОЗЛ, гастрит, синдром подразненого кишечника. Також приймає пацієнтів із Covid-19, хронічним гастродуоденітом, панкреатитом, порушеннями серцевого ритму та захворюваннями нирок.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання та травлення. Також здійснює прийом пацієнтів із серцево-судинними патологіями та хворобами сечостатевої системи. Лікує Covid-19, пневмонію, цистит, пієлонефрит, панкреатит, гастрит, анемію та харчові отруєння. Виїжджає додому до пацієнтів.
Дмитро Олександрович є лікарем стоматологом-ортопедом, хірургом-стоматологом. Головні напрямки в роботі: естетичне протезування і протезування на імплантатах.