Кардіолог, лікар УЗД, інтервенційний кардіолог. Доктор філософії. Асистент навчально-наукового центру – Український тренінговий центр сімейної медицини НМУ імені О.О. Богомольця. Напрямки роботи: Ехокардіоскопія у дітей і дорослих, навантажувальні проби в кардіології, УЗД органів гепатобіліарної, сечовидільної систем, Доплерографія судин голови та шиї,черевної аорти, УЗД щитоподібної залози, Добове Холтер-ЕКГ та АД моніторування, ЕКГ
Петро Петрович є дійсним членом Асоціації радіології України, доповідачем Міжнародного Конгресу Асоціації радіологів України в секції "Контрастні речовини" - "Безпечне застосування контрастних речовин: що повинен знати радіолог", 2023 р. Основні напрямки роботи лікаря: нейрорентенологія (головний та спинний мозок), діагностика стану суглобів (ліктьовий, променево-зап'ястковий, кульшовий, колінний, гомілково-ступневі, плечовий), діагностика стану хребта (шийний, грудний, попереково-крижовий відділи хребта), діагностика новоутворень ( добро- та злоякісні, в т.ч. вторринні ураження (метастази)), діагностика стану скелетно-м'язової системи та органів грудної порожнини (флюорографія).
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Олександр Петрович фахівець в області масажу і естетики по тілу. Проводить наступні види масажу: класичний, антицелюлітний, лімфодренажний, лікувальний і профілактичний.
Я дитячий лікар.
Можу допомогти вам з налагодженням грудного вигодовування та дитячого сну.
Ніколи не застосовую ліки з не доведеною ефективністю.
Постійно удосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних конференціях, майстер-класах.
Я — лікар-педіатр. Для мене важливо встановити довірливі стосунки з дитиною та її батьками. Адже злагоджена командна робота лікаря і сім’ї — це ключ до ефективного вирішення будь-яких ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям дитини.
Олександр Анатолійович - cпеціаліст з фізичної реабілітації, ерготерапевт. Проводить консультативний прийом, огляд і збір анамнезу, м’язово-фасціальне тестування. Лікар володіє різноманітними методиками
фізичної терапії та реабілітації.
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями органів травлення та дихання. Успішно лікує бронхіт та бронхіальну астму, пневмонію, ХОЗЛ, гастрит, синдром подразненого кишечника. Також приймає пацієнтів із Covid-19, хронічним гастродуоденітом, панкреатитом, порушеннями серцевого ритму та захворюваннями нирок.