Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург Бабенко Костянтин Петрович на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець з колосальним і успішним досвідом роботи. Мамолог і онкохірург вищої категорії. Проводить радикальні органозберігаючі операції, мастектомії в різних модифікаціях, одномоментні і відстрочені пластики молочних залоз. Автор наукових статей з проблем онкомаммологіі
Лікар Ортопед, Травматолог Оксимець Володимир Михайлович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Володимир Михайлович - ортопед-травматолог вищої категорії, доктор медичних наук, родоначальник застосування клітинних технологій з метою лікування ортопедо-травматологічних патологій в Україні. Лікарем розроблені методики лікування дефектів кісток кінцівок, тривалого незрощення переломів і хвороб великих суглобів з використанням аутологічних мезенхімальних стромальних клітин. Здійснив понад 145 трансплантацій
Лікар Стоматолог Білоіваненко Ірина Олегівна на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець з великим досвідом роботи. Займається діагностикою та лікуванням зубних патологій у дорослих і дітей, а також проводить процедури, спрямовані на відновлення естетичної та робочої функції зуба такі, як: відбілювання, пломбування та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Касаткіна Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Тетяна Олександрівна займається лікуванням жіночого безпліддя, гормональних порушень (аменорея, дисменорея). Доктор Касаткіна проводить гістероскопію, метросальпінгографію, гістеросальпінгографію. Також спеціалізується на проведенні ультразвукових досліджень молочних і щитовидної залоз, органів малого таза, проводить УЗД при вагітності
Лікар Психолог, Психотерапевт, Сексолог Жихарєва Оксана Олексіївна на Doc.ua
Має досвід роботи надання негайної, первинної психотерапевтичної допомоги в екстреній, кризовій ситуації (насильство, втрати). Спеціалізація вітчизняних і ізраїльських колег по роботі з травмою. Надає допомогу людям з труднощами в інтимному житті, порушеннями харчової поведінки, при депресії, розлученнях, фінансові кризи, конфлікти. Веде діючі навчальні та психотерапевтичні групи в Харкові і Києві. Ст. викладач у ВНЗ
Лікар Дерматолог, Косметолог, Трихолог Грищенко Марина Олегівна на Doc.ua
Є фахівцем з апаратної, а також лікувальної косметології. Спеціалізується на лікуванні захворювань з дерматологічного профілю, на проведенні ін'єкцій краси, на мезотерапії без голки, RF-ліфтингу. Також приймає пацієнтів з проблемами шкіри голови.
Лікар Ендокринолог Куликова Людмила Володимирівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику захворювань щитовидної залози, через оцінку результатів УЗД - діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників.
Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар Охрименко Юлія Василівна на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні захворювань в гастроентерології, кардіології, терапії, пульмонології, отоларингології.
Лікар Стоматолог Каток Максим Вікторович на Doc.ua
Стоматолог-хірург спеціалізується на пластиці вуздечки (губи, язик), щадної імплантації, лікуванні каріозних пошкоджень зубів за допомогою лазерних технологій. Видаляє зуби, розкриває абсцеси, лікує періотістіт, альвеоліт, лімфаденіт і т. д.
Лікар Невролог Натарова Людмила Анатоліївна на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні гриж без операційного втручання, допомагає відновитися після інсульту, займається лікуванням порушень в роботі судин мозку, усуває больові відчуття в спині, суглобах. Також в спеціалізацію Людмили Анатоліївни входить лікування головного болю, вертеброгенного больового синдрому, а також психосоматичних розладів