Приватні лікарі Києва

Лікар Анестезіолог Василенко Віталій Ярославович на Doc.ua
Київ, вул. Північно-Сирецька, 49а
Досвідчений лікар-анестезіолог здійснює респіраторну підтримку, включаючи апаратну вентиляцію легенів, провідникову анестезію периферичних нервів. Виконує катетеризацію сечового міхура, інтубацію трахеї, аутогемотерапію, пункції внутрішніх органів та інші маніпуляції інтенсивної терапії
Лікар Пластичний хірург Чернобай Олексій  Вадимович на Doc.ua
Київ, вул. Січових Стрільців 44
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Пужняк Юлія Василівна на Doc.ua
Київ, вул. Січових Стрільців 44
Київ, вул. Глибочицька 32В
Лікар Стоматолог Величко  Анастасія  Вікторівна на Doc.ua
Київ, вул. Салютна 2-Б
Як спеціаліст, я прагну не лише забезпечити професійне лікування, але й побудувати довірливі стосунки з дітьми та їхніми батьками. Моє найбільше задоволення — це спостерігати за щасливими та здоровими посмішками ваших малюків.
Лікар Терапевт Шемет Яніна Іванівна на Doc.ua
Київ, просп. Володимира Івасюка, 49, прим. 1,2
Лікар Педіатр Момоток  Галина  Василівна на Doc.ua
Київ, просп. Лісовий, 25Д
Привітна, комунікабельна та емпатична, відповідальна, доброзичлива, вміє працювати в команді
Лікар Реабілітолог Гізбрехт Денис Сергійович на Doc.ua
Київ, вул. Святослава Хороброго, 5 (Народного Ополчення)
Денис Сергійович спеціалізується на реабілітації та відновлювальному лікуванні хворих на ортопедичний профіль, травматологічного профілю, неврологічного профіля. Володіє методиками ЛФК, фізіотерапії, кінезіотейпування
Лікар Ортодонт Шахін Діана Жалаледдін на Doc.ua
Київ, вул. Саперне поле, 3, кв. оф.342
Київ, вул. Щусєва, 6
Консультація
Ортодонт стоматолог, лікує неправильне положення окремих зубів в щелепі, аномалії зубних дуг, неправильний прикус
Лікар Дерматовенеролог Міщенко Валерія Юріївна на Doc.ua
Київ, вул. Сагайдачного, 25
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить фотолікування, лазерну епіляцію, і шліфування, видалення судин, фотолікування для усунення пігментації, видалення татуювань, мезотерапію та інші процедури
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Куцюк Анатолій Анатолійович на Doc.ua
Київ, вул. Оболонська набережна, 7, корп. 5
Київ, вул. Златоустівська, 16
Київ, просп. Григоренка, 23
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.