Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Стукало Тамара Анатоліївна на Doc.ua
Лікар проводить лікування таких хвороб як ГРВІ, бронхіт, пневмонія, ІХС, гіпертонічна хвороба, цистит, пієлонефрит, ГЕРБ, гастрит, цироз, холецистит, панкреатит, виразкова хвороба.
Лікар Дієтолог Фус Світлана Вікторівна на Doc.ua
Лікар-дієтолог, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях. Провідний науковий співробітник НТЦ «Віріа».
Лікар Мамолог Корицька Лідія Миколаївна на Doc.ua
Лікар-мамолог, онколог вищої категорії, кандидат медичних наук з досвідом роботи більше 35 років. Проводить консультативний прийом для лікування таких захворювань, як мастит, рак молочної залози, мастопатія, мастодинія, гіпертрофія молочної залози та ін.
Лікар УЗД-фахівець, Уролог Артем'єв Дмитро Вікторович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар проводить прийом (профілактичний), консультування та лікування пацієнтів з проблемами сечостатевої системи. Застосовує широкий спектр сучасних методів діагностики і терапії. Дмитро Вікторович займається проблемами безпліддя (жіночого і чоловічого), медикаментозним лікуванням аденоми простати і простатиту, запальних захворювань органів сечостатевої системи у жінок і чоловіків. Періодично проходить стажування в провідних клініках Америки, Ізраїлю та Європи
Лікар Невролог Ареф'єв Олексій Олександрович на Doc.ua
Невролог вищої категорії, фахівець в області проведення неврологічних блокад, акупунктури, моксотерапії (вплив теплом на активні біологічні точки тіла), голкорефлексотерапії, масажу Шіацу. Лікує астенічні стани, головний біль, невралгії, порушення пам'яті, функцій кінцівок і тазових органів і т.д.
Лікар Гепатолог, Інфекціоніст Янченко Віталій Ігорович на Doc.ua
Доктор Янченко є передовим фахівцем в сфері інфектології та гепатології. Лікар займається всебічною терапією гепатитів всіх типів і форм, дегеративних процесів в печінці, паразитарних захворювань. З 2002 р. доктор Янченко успішно виконав понад 500 процедур з узяття біопсії печінки.
Лікар Гінеколог Абабкова Галина Миколаївна на Doc.ua
Галина Миколаївна проводить УЗД органів малого таза, розсічення синехій, спеціалізується на діагностиці, лікуванні захворювань, пов'язаних з порушенням статевого розвитку, запальних захворювань, кісти яєчників і т.д. Лікар спеціалізується на дитячій гінекології. У лікуванні використовує методи як гінекології, так і психології, гомеопатії, фізіотерапії.
Лікар Акушер-гінеколог, Проктолог, Хірург Короленко Владислав Борисович на Doc.ua
Короленко В.Б., співробітник кафедри хірургії НМУ ім. О.О.Богомольця. На базі кафедри функціонує Республіканський Центр Проктології. Кандидат мед.наук, хірург проктолог вищої категорії. Опублікував 105 наукових робіт в українських і зарубіжних виданнях. Має 3 патенти України, 15 рацпропозицій. Вперше у світовій практиці розробив методику керованої локальної гіпотермії прямої кишки при тріщинах, геморої та інших запальних захворюваннях і пристрій для її здійснення. Першим в Україні розробив методику кріодеструкції геморою в амбулаторних у
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург Медведєв Олександр Леонідович на Doc.ua
Олександр Леонідович проводить весь спектр амбулаторних операцій, займається лікуванням при патології судин, захворювань шкіри і підшкірної клітковини. Володіє методиками діагностування родимок: ректороманоскопією і пункційної діагностикою. Постійний учасник міжнародних конференцій, має 5 друкованих наукових робіт та 3 раціоналізаторських пропозиції, які присвячені профілактиці та лікуванню хірургічних та онкологічних захворювань
Лікар Отоларинголог Мельник Інна Валентинівна на Doc.ua
Інна Валентинівна проводить повний перелік маніпуляцій амбулаторної отоларингологічної допомоги. Спеціалізується на проведенні терапії хронічних, гострих запалень носових пазух, вушної порожнини, ротоглотки.