Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед-травматолог Воробчук Михайло Володимирович на Doc.ua
Лікар-ортопед-травматолог Михайло Володимирович. Пріоритетними напрямками роботи лікаря є ендопротезування колінного та кульшового суглобів, артроскопія колінного та плечового суглоба, внутрішньосуглобове введення препаратів (гіалуронова кислота, PRP-терапія, SVF-терапія), параартикулярне\ паравертебральне введення препаратів (блокада — Діпроспан, Лонгідаза, гіалуронова кислота), кінезіотейп, накладання полімерної іммобілізуючої пов’язки, пункція суглоба\гематоми, накладання полімерних імобілізуючих пов’язок - "скачкаст" / "софткаст" / "термокаст", закрите вправлення вивиху суглоба зі знеболенням (регіонарне або місцеве), нідлинг "клацаючого" пальця та контрактури дюпюїтрена.
Лікар Пародонтолог Науменко Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Юлія Олександрівна вирішує на своєму прийомі складні завдання збереження здоров'я зубів і ясен: проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів ZOOM 4, чистку зубів Air Flow
Лікар Андролог, Сексолог, Уролог Лисенко Микола Миколайович на Doc.ua
Лікар-уролог вищої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань сечостатевої сфери, є практикуючим хірургом урологічного профілю. Також працює в Інституті урології.
Лікар Проктолог, Флеболог, Хірург, Судинний хірург Гречка Тетяна Григорівна на Doc.ua
Флеболог, проктолог вищої категорії, займається терапією патологічних процесів в судинах нижніх кінцівок, включаючи хронічну венозну недостатність, варикоз, тромбофлебіт, тромбоз і т.д.
Лікар Невролог Кортунова Галина Володимирівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на неврології, рефлексотерапії, стабілометії, займається лікуванням захворювань нервової системи (медикаментозним і немедикаментозним), проводить терапію пацієнтів, які страждають від запаморочення і порушень рівноваги.
Лікар Дерматолог, Косметолог Сагалевіч Вікторія Олегівна на Doc.ua
Вікторія Олегівна науковий керівник і співзасновник центру естетичної медицини GarnoMedica. Представляє авторську методику медичного центру GarnoMedica по лікуванню акне і постакне. Член консультаційної ради компанії Allergan (США), національний тренер з контурній пластиці компаній Allergan (США) і Teoxane (Швейцарія). Національний тренер по ботулінотерапіі компанії Allergan (США)
Лікар Проктолог, Хірург Іванченко Ольга Петрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Хірург-проктолог, має багаторічний досвід клінічної роботи, володіє всіма сучасними методами діагностики, консервативного та малоінвазивного (безопераційного) лікування проктологічних захворювань, також досконало володіє технікою хірургічних втручань при проктологічній патології. Лікар згідно з правилами проходить курси удосконалення та стажування, як у вітчизняних, так і зарубіжних клініках (Польща, Чехія). Проводить ендоректальне УЗД (прямої кишки) і анального каналу
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Карпенко Анжеліка Миколаївна на Doc.ua
Анжеліка Миколаївна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, який оперуючий гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики. Також є дитячим гінекологом. Регулярно бере участь в державних і міжнародних конференціях по впровадженню сучасних методик в оперативній гінекології.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Валіхновський Ростислав Любомирович на Doc.ua
Заслужений лікар України, видатний український пластичний і реконструктивний хірург більше з 20-річним досвідом роботи. Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук. З 2005 по 2010 рр. був особистим лікарем президента України. Завдяки унікальному дару, колосальному досвіду і фундаментальним знанням доктор Валіхновський і його клініка з 2012 року були обрані в якості партнера і експерта найпопулярніших телевізійних проектів - «Поверніть мені красу» ( «1 + 1»), «Я соромл
Лікар Алерголог, Пульмонолог Голубовська-Компанченко Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Тетяна Анатоліївна займається лікуванням харчової алергії, бронхіальної астми (різного ступеня тяжкості), захворювань легенів, алергічного риніту і т.д. Проводить: специфічну алегро-діагностику, специфічну імунотерапію, досліджує функції зовнішнього дихання