Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ендокринолог Ніфонтова Лариса Валентинівна на Doc.ua
Заслужений лікар України, ендокринолог вищої категорії, головний лікар «Модерний діабетичний центр». Займається лікуванням цукрового діабету у дорослих і дітей, установкою і супроводом інсулінових помп, систем постійного моніторингу рівня глюкози в крові. Також доктор консультує пацієнтів з будь-якими іншими гормональними порушеннями, захворюваннями ендокринної системи, в тому числі - щитовидної залози, ожиріння, метаболічний синдром, дисфункціями наднирників, порушенням росту і статевого розвитку у дітей та ін.
Лікар Подолог Верба Валерія Валеріївна на Doc.ua
Подолог займається діагностикою та лікуванням проблем з вродженими патологіями будови нігтя, деформацією нігтьових пластин, мозолів, грибка нігтів. Лікар проводить апаратний медичний педикюр, корекцію врослого нігтя і т. д.
Лікар Офтальмолог Тишко Олександра Віталіївна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог першої лікарської категорії з майже тридцятирічним стажем досвіду роботи. Займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань очей, терапією і профілактикою вікових змін зору.
Лікар Уролог Лемешко Костянтин Анатолійович на Doc.ua
Лікар-уролог, має вищу кваліфікаційну категорію, спеціалізується на виявленні та лікуванні еректальної дисфункції, інфекцій сечовивідних систем. Проводить прийом і консультацію пацієнтів.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Горбаш Юлія Григорівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні ЗПСШ, хвороб матки, ендокринних порушень в гінекології. Проводить підготовку пацієнтів до зачаття.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Карпук Петро Іванович на Doc.ua
Петро Іванович займається питаннями раннього діагностування та терапії таких патологічних гінекологічних станів, як жіноче безпліддя, невиношування вагітності, порушення менструального циклу, хвороби шийки матки, ендометріоз та ін. Також, лікар Карпук регулярно відвідує форуми та конференції, присвячені жіночому здоров'ю.
Лікар Нарколог, Психіатр Білоголовський Ігор Володимирович на Doc.ua
Доктор Білоголовський І. В. займається порятунком від алко- і наркозалежності, тютюнопаління. Ігор Володимирович володіє повним спектром сучасних методик подолання залежності («торпедування», «підшивка» і т. д.). Також Ігор Володимирович займається терапією психоемоційних проблем. Займається також організацією лікування та догляду в умовах спеціалізованої установи людей похилого віку з розладами нервової системи
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Тріско Христина Геннадіївна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗ-фахівець. Консультує, проводить УЗД, виконує процедури кріодеструкції, лазерної коагуляції, аргоноплазменної коагуляції. Є консультантом з питань грудного вигодовування.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Овчинникова Наталія Володимирівна на Doc.ua
Доктор Овчинникова всебічно вивчає проблеми сучасної гінекології, лікар займається терапією безпліддя, ендокринних дисфункцій в гінекології, інфекцій і запалень, проводить спостереження і підготовку до вагітності, родів.
Лікар Флеболог, Судинний хірург Кузьменко Олег Володимирович на Doc.ua
Судинний хірург, флеболог, ангіохірург, має вищу лікарську категорію, область професійних інтересів - лікування варикозної хвороби мініінвазівними методами, хірургія варикозно розширених вен