Олена Сергіївна — стоматолог, який поєднує сучасні методики та щире ставлення до кожного пацієнта. Вона допомагає зберегти здоров’я зубів і красу усмішки: проводить професійну гігієну, лікує карієс, виконує естетичні реставрації, а також дбайливо лікує пульпіт і періодонтит. У своїй роботі лікар використовує дентальний мікроскоп, уважно підбирає метод лікування та завжди знаходить спосіб зробити прийом максимально комфортним.
Особливу увагу приділяє профілактиці — під час консультацій пояснює, як правильно доглядати за зубами, щоб уникнути хвороб і надовго зберегти здорову усмішку.
Лікар-ортодонт із глибокою міждисциплінарною підготовкою, навчалася у Віденській школі стоматології VieSID, пройшла курс Садао Сато з ортогнатичної ортодонтії та дисфункцій СНЩС. Має міжнародний досвід (Корея), сертифікована Invisalign. Постійно вдосконалює знання у сфері сучасної ортодонтії та біомеханіки.
Київ, вул. Святослава Хороброго, 5 (Народного Ополчення)
Денис Сергійович спеціалізується на реабілітації та відновлювальному лікуванні хворих на ортопедичний профіль,
травматологічного профілю, неврологічного профіля. Володіє методиками ЛФК, фізіотерапії, кінезіотейпування
Поєдную сучасні медичні підходи з уважним і людяним ставленням. Поясню складне простою мовою, не призначаю зайвого та завжди шукаю причину, а не лише симптоми. Працюю за принципами доказової медицини й будую довіру з першої консультації. До мене приходять за спокоєм, чітким планом дій і відчуттям, що про вас дійсно піклуються.
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить фотолікування, лазерну епіляцію, і шліфування, видалення судин, фотолікування для усунення пігментації, видалення татуювань, мезотерапію та інші процедури
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.