Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Шаверська Валентина Володимирівна на Doc.ua
Лікар Шаверська є провідним акушером-гінекологом. Валентина Володимирівна була ініціатором використання в центрі радіохвильової хірургії при різних патологіях шийки матки. Має досвід роботи в державних і приватних клініках міста Києва. Є активним учасником форумів з питань профілактики, діагностики та лікування патологій шийки матки. Займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи: запальні захворювання, інфекції, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки, порушення менструального циклу, порушення в пре- і менопаузального періоді
Лікар Терапевт Бикова Світлана Євгеніївна на Doc.ua
Лікар-терапевт вищої категорії, досконало володіє всіма методиками діагностики, профілактики та лікування захворювань внутрішніх органів (гастрит, дуоденіт, виразкова хвороба, аритмія, гіпертонія, ІХС, бронхіт, ГРВІ, грип та ін.). Лікар проводить реєстрацію ЕКГ із розшифровкою.
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Козицька Яніна Михайлівна на Doc.ua
Лікар-психотерапевт, психіатр. Проводить психотерапевтичне та медикаментозне лікування тривожних станів, залежностей, депресії, стресу. Проводить стаціонарне лікування, сімейний прийом, тренінги особистісного зростання тощо
Лікар Гастроентеролог, УЗД-фахівець Сердюк Сергій Анатолійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар другої категорії Сердюк Сергій Анатолійович має значний страж роботи в області гастроентерології та УЗД-діагностики. Проводить огляди та консультації за результатами проведених аналізів, ультразвукове обстеження всіх органів і систем, доплерографію судин організму, діагностику і лікування захворювань
Лікар Гомеопат, Імунолог, Онколог, Психотерапевт, Пульмонолог, Лікар нетрадиційної медицини Ободніков Олександр Олександрович на Doc.ua
Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дието-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.).
Лікар Гастроентеролог Хмарська Альона Дмитрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Олена Дмитрівна - лікар-гастроентеролог першої категорії. Спеціалізується на лікуванні широкого спектру захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Займається лікуванням розладів травлення різної етіології, гастриту, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, жовчного міхура, печінки і підшлункової залози
Лікар Невролог Пянтковська Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна спеціалізується на лікуванні всього спектру неврологічних, генетичних і епілептичних патологій. Займається лікуванням аутизму, генералізованого тривожного розладу, дитячого церебрального паралічу, заїкання, неврастенії, тиків і ін. Проводить сеанси краніосакральної терапії
Лікар Нарколог, Психіатр, Сексопатолог Іванов Олександр Володимирович на Doc.ua
Олександр Володимирович спеціалізується на психіатрії, наркології, сексології. Лікар вирішує такі проблеми, як: втома, тривога, поганий настрій, зниження концентрації та працездатності, поганий сон, порушення апетиту, зниження лібідо. Займається лікуванням залежностей усіх видів.
Лікар Невролог Патріча Марина Костянтинівна на Doc.ua
Доктор Патріча є досвідченим неврологом, вона має вищу категорію по даному напрямку. В область її професійних інтересів входить лікування радикуліту, вегетосудинної дистонії, остеохондрозу, дорсалгії, цереброваскулярних хвороб, хвороб периферичної нервової системи.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Ошовська Інна Олександрівна на Doc.ua
Головний лікар, акушер-гінеколог, УЗ-фахівець. Експерт в області діагностики вроджених вад розвитку і патологічних станів плода.