Вікторія Олегівна - лікар акушер-гінеколог, репродуктолог, УЗД-спеціаліст, аспірант кафедри акушерства та гінекології. Спеціалізується на , веденні вагітності, лікуванні гінекологічних (запальних та інфекцій,що передаються статевим шляхом) захворювань, безпліддя, захворювань шийки матки, дисфункції яєчників та інше. Лікар проводить УЗД, кольпоскопію, пайпель-біопсію ендометрію, постановка та видалення ВМК.
Моя місія як дитячого лікаря – забезпечити якісне лікування з урахуванням індивідуальних особливостей кожної дитини. Я вважаю, що діти потребують особливого підходу, оскільки вони відчувають світ інакше, ніж дорослі. Моя мета – бути не просто лікарем, а тим, хто розуміє і підтримує у важливі моменти.
Аліна Ігорівна володіє сучасними методами та технологіями, які дозволяють забезпечити ефективне та безпечне лікування. Відповідальний підхід лікаря забезпечує комфорт і спокій для кожного пацієнта під час процедури.
Лікар спеціалізується високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування. Область професійного інтересу - сучасні та інноваційні методи лікування карієсу, художня реставрація, ефективна терапія зубних каналів та ін.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ГРЗ, пневмонія, інфекції сечовивідних шляхів, ГКІ, атопічний дерматит, алергія, отит, кон'юнктивіт