Лікар займається діагностикою та лікуванням вірусних захворювань, алергічних патологій, хвороб органів дихання, серцево-судинних хвороб, порушень обміну речовин.
Олександр Вікторович - спеціалізується на хірургії та судинній хірурії. Проводить консультативний прийом, а також доплерографічне дослідження вен верхніх та нижніх кінцівок. Займається лікуванням варикозної хвороби нижніх кінцівок та її ускладнень,
тромбофлебіту, трофічних виразок нижніх кінцівок,
гострого та хронічного тромбозу вен,
атеросклерозу судин нижніх кінцівок,
аневризми судин, тощо.
Лікар-це професія, яка допомагає людям і робить цей світ
кращим. Немає на землі нічого важливішого і дорожче здоров'я
людини. І тільки лікар, своїм професіоналізмом, своїм
гуманізмом, своєю відповідальністю, може повернути і
зберегти здоров'я людині. Я бачу, як багато людей потребують
медичної і, зокрема, отоларингологічної допомоги і хочу
надавати цю допомогу, а також, бути тим, хто може зберегти
життя.
Лікар акушер-гінеколог і лікар ультразвукової діагностики. У своїй лікарській практиці використовує комплексний підхід до пацієнта і вважає, що завдяки комплаєнсу лікар-пацієнт не існує проблеми, яку неможливо вирішити . Постійно підвищує свою кваліфікацію на всеукраїнських та міжнародних семінарах та конференціях.
Кредо: Репродуктивне здоров’я-запорука здорової нації.
Лікар кардіолог, 3 роки досвіду, володіє сучасними методиками діагностики та лікування серцево-судинних захворювань та успішно застосовує їх у щоденній практиці.
Володіє методиками зняття та розшифровки ЕКГ, проводить та описує результати холтерівського моніторування серцевої діяльності та артеріального тиску.
Лікар спеціалізується високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування. Область професійного інтересу - сучасні та інноваційні методи лікування карієсу, художня реставрація, ефективна терапія зубних каналів та ін.
Користуючись широким спектром усіляких лікувальних маніпуляцій, Антон Андрійович проводить комплексне лікування уражених карієсом зубів з метою відновлення їх естетичної і жувальної функції. Лікар-стоматолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, періодонтит, кіста зуба, періостит, стоматит).
Фахівець з фізичної реабілітації. Професійний спортсмен, у своїй роботі застосовує індивідуально складені курси кінезітерапії, міофасциальної терапії. Проводить реабілітацію пацієнтів після переломів кісток, травм хребта, суглобів, м'язів, зв'язок, сухожиль; відновлює рухову активність після інсульту