Ортодонт, дитячий стоматолог. Займається виправленням положення і форми зубних дуг, закріпленням хірургічної корекції при аномалії прикусу, перебудовою жувальної, мімічної мускулатури, використовуючи ортодонтичні апарати.
Кандидат медичних наук, лікар стоматолог-ортодонт, спеціалізується на установці знімної і незнімної ортодонтичної апаратури для лікування ортодонтичних захворювань у дорослих дітей.
Лікар спеціалізується на виправленні прикусу та неправильному положення зубів. Проводить процедури, використовуючи ортодонтичні апарати, брекети, капи. Також використовує комп'ютерні програми для розшифровки даних діагностики та для планування лікування
Лікар стоматолог-ортодонт, надає ортодонтичне лікування для дорослих та дітей. Також лікар проводить ортодонтичну підготовку пацієнтів перед ортопедичним лікуванням, імплантацією
Доктор Коваленко О.М. є прогресивним фахівцем в сфері передового стоматологічного та ортодонтичного лікування. Олена Миколаївна займається високохудожньою реставрацією, ультраточним ендодонтичним лікуванням, корекцією прикусу і аномалій зубного ряду з використанням вестибулярних брекет-систем, технології Invisalign.
Стоматолог-ортодонт принимает как взрослых, так и маленьких пациентов. Проводит ортодонтическое лечение съемными и несъемными ортодонтическими аппаратами, специализируется на постановке брекет-систем: традиционны и безлигатурных (самолигирующих). Лечит затрудненное носовое дыхание ввиду узкой верхней челюсти, аномалии размеров и формы зубов, сверхкомплектные зубы, патологии прикуса
Олена Валентинівна лікар терапевтичної стоматології, першої категорії. Займається лікуванням аномалій прикусу, карієсу, пульпіту, періодонтиту, ортолікуванням у дорослих пацієнтів. Проводить професійну чистку та відбілювання зубів.
Доктор займається плануванням ортодонтичного лікування: аналіз контрольно-діагностичних моделей, телерентгенографії, фото діагностики, комп'ютерної томографії. Для виправлення прикусу у дітей працює з усіма видами знімних апаратів, пластинок, активаторів. Також, встановлює різні види брекет-систем
Тетяна Сергіївна - стоматолог-ортодонт, займається корекцією прикусу і неправильного положення зубів за допомогою спеціальних конструкцій (брекет-системи, капи, пластинки)