Сторінка 8: Дитячі Ортодонти Києва

clear
Лікар Ортодонт, Стоматолог Волченко Ліна Сергіївна на Doc.ua
4.1
Лікар другої категорії
Ліна Сергіївна - професіонал в області ортодонтичної стоматології. Проводить консультативний прийом і огляд, займається лікуванням карієсу, пульпіту, пародонтиту під дентальним мікроскопом, проводить ортодонтичне лікування неправильного прикусу за допомогою брекет-систем, знімних пластин, трейнерів, кап
Лікар Ортодонт, Стоматолог-ортопед Верещак Олена Михайлівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортодонтії, ортопедичній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику та лікування порушень прикусу знімною (пластинки і трейнери) і незнімної (брекети) апаратурою, міокорекцію за допомогою ЛФК. Веде прийом для дітей і дорослих від 3-х років
Лікар Ортодонт, Стоматолог Байраченко  Анжеліка  Сергіївна  на Doc.ua
Анжела Сергіївна лікар стоматолог-ортодонт вищої категорії. Приймає дорослих і дітей з 1 року. Займається установкою статичних брекет-систем, металевих брекет-систем, лінгвальних брекет-систем, елейнерів і ін.
Лікар Ортодонт Першин  Станіслав  Сергійович на Doc.ua
Станіслав Сергійович - лікар ортодонт, веде прийом дорослих та дітей з 3 років. Спеціалізується на плануванні ортодонтичного лікування: аналіз контрольно-діагностичних моделей, телерентгенографії, фотодіагностики, комп’ютерної томографії. Проводить виправлення прикусу у дітей: застосування знімних апаратів, пластинок, активаторів та ін. виправлення прикусу брекетами, виправлення прикусу з використанням ортодонтичних мікроімплантів, ортодонтичне лікування без брекетів: прозорі капи Інвізілайн (Invisalign), капи Ізілайн (Easy Lign).
Лікар Ортодонт, Стоматолог Павлик Катерина Миколаївна на Doc.ua
Катерина Миколаївна — засновник і власниця мережі стоматологий Mom's, стоматолог-ортодонт першої категорії. Вміє знаходити відповіді на складні запитання завдяки професійним навичкам і має особливий підхід до дітей. Справжній професіонал у сфері ортодонтії, професійно лікує і діагностує патології прикусу у будь-якому віці, володіє останніми навичками в лікуванні патології прикусу у дітей, підлітків і дорослих
Лікар Ортодонт, Стоматолог Гоменюк Мар'яна Андріївна на Doc.ua
Гоменюк М. А. має більше 10 років досвіду як з дорослими, так і з дітьми. Спеціалізується на різних формах порушення прикусу - від легких дефектів до складних патологій, на певних дефектах зубощелепної системи та ін.
Лікар Ортодонт Мартинчук  Анна  Сергіївна на Doc.ua
Практикуючий лікар-ортодонт зі стажем більше 9 років. Анна Сергіївна є активним учасником багатьох ортодонтичних спільнот, регулярно відвідує профільні конгреси та майстер-класи. Успішно проводить ортодонтичне лікування всіх вікових груп пацієнтів. У своїй практиці віддає перевагу найбільш результативним методам лікування, зокрема індивідуальним пластинкам, елайнерам і самолігуючим брекетам.
Лікар Ортодонт Калініченко Софія Борисівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Професійно оцінює стан і виявляє порушення формування зубів і щелеп, володіє всіма методиками ортодонтичного лікування. Спеціалізується на виправленні аномалій положення зубів і неправильного прикусу, застосовує незнімну і знімну техніки, брекет-системи різних видів. Дає рекомендації з профілактики зубощелепних аномалій у дітей від 6 років
Лікар Ортодонт Славушевич Олександр Леонідович на Doc.ua
Олександр Леонідович спеціалізується на ортодонтичній стоматології, доктор проводить лікування пацієнтів з різними порушеннями прикусу. У своїй роботі Олександр Леонідович активно використовує комп'ютерне моделювання та 3D моделі.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Повелягіна Марина Юріївна на Doc.ua
Лікар проводить профілактику розвитку неправильного прикусу у дітей і лікує його також у дорослих застосовуючи незнімні і знімні апарати. Використовує в роботі мікроімпланти і проводить ортодонтичну підготовку під протезування.
chevron_left
Показати ще 6 Лікаріautorenew
8 9 chevron_right