Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.
Лікар стоматолог-ортодонт. Спеціалізується на усуненні неправильного прикусу і вирівнюванні зубного ряду за допомогою постановки кап, пластин і брекетів, здійснює всі підготовчі лікувальні процедури.
Ганна Олександрівна - проводить лікування, впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп, їх зовнішнього вигляду. Працює з усіма можливими системами брекетів: металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі.
Лариса Миколаївна спеціалізується на лікуванні аномалій розвитку зубів і неправильного прикусу. Займається установкою ортодонтичних апаратів для виправлення прикусу будь-якої складності. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на профільних курсах і є учасником міжнародних конференцій по стоматології і ортодонтії
Лікар-стоматолог, ортодонт, займається лікуванням карієсу, пародонтиту, лікуванням дітей і дорослих, використовуючи знімні апарати (пластинки, елайнери) і брекет-системи. Має вищу категорію.
Денис Юрійович спеціалізується на ортодонтичній стоматології, корекції аномалій прикусу у пацієнтів будь-якого віку. Проводить діагностику, терапію патологій зубощелепної системи, використовуючи знімну/незнімну ортодонтичну апаратуру. Володіє різними методиками діагностики в ортодонтії: рентгенологічне, фотометричне, графічне дослідження та ін.
Стоматолог вільно володіє методиками ортодонтичного лікування як дітей, так і дорослих. У практиці застосовує техніку ортотропії і багатопетлевої дуги. Спеціалізується на корекції прикусу за допомогою брекет-систем, елайнеров, пластинкових апаратів, як знімних, так і незнімних, протезуванні щелепи у дітей при ранній втраті молочних зубів
Наталя Юріївна сертифікований спеціаліст з ортодонтичної стоматологоії. Діагностує патології зубощелепної системи, аномалії оклюзії при змінному та постійному прикусі та лікує їх за допомогою спеціальних ортодонтичних апаратів.
Ортодонт дитячий, займається лікуванням дітей до 5 років за такими напрямками, як функціональна і естетична ортодонтія. Застосовує функціональні апарати для корекції прикусу і напрямку росту щелеп, нормалізації ширини дихальних шляхів і ковтання, проводить лікування брекет-системами і знімними прозорими капами (Imago, Invisalign).
Досвідчений ортодонт, який допомагає пацієнтам досягти гармонійного прикусу і рівного ряду зубів. Використовує сучасні брекет-системи та інші методи корекції, адаптуючи лікування під індивідуальні потреби кожного. ЇЇ професіоналізм та відповідальний підхід роблять процес ортодонтичного лікування максимально комфортним та ефективним.