Анна Юріївна спеціалізується на онкології та онкохірургії. Основний напрямок діяльності лікаря це злоякісні новоутворення шлунково-кишкового тракту та гепатопанкреатодуоденальної зони.
Колесник Тарас Ігорович — лікар-отоларинголог, лор-онколог. Веде клінічний прийом пацієнтів у напрямку вухо/горло/ніс. Володіє методиками діагностики та лікування риносинуситів, тонзилітів, отитів, ларингітів. Проводить ендоскопічний огляд ЛОР-органів, кріотерапію мигдалин. Виконує малі хірургічні операції ЛОР-органів та планові оперативні втручання
Клінічний онколог проводить діагностику онкологічних захворювань. Займається проведенням курсів хіміотерапії у хворих на онкологічні захворювання, надає консультації хворим, які планують лікування безпліддя методами ДРТ з приводу онкологічної безпеки методу. Визначає ризики, пов'язані з розвитком злоякісних новоутворень у хворих, які отримують лікування безпліддя методами ДРТ
Анна Василівна веде консультативний прийом як клінічний онколог, мамолог і онкодерматолог. Займається лікуванням доброякісних і злоякісних новоутворень молочної залози, шкіри, м'яких тканин та ін. Веде прийом пацієнтів від 18 років
Доктор лікує доброякісні та злоякісні новоутворення молочних залоз; захворювання молочних залоз, пов'язані з різними порушеннями балансу гормонів жінки (наприклад мастопатія) і гормонів чоловіків (гінекомастія); запальні захворювання грудей (мастити).