Лікар спеціалізується на абдомінальній і торакальній онкології. Займається лікуванням нейроендокринних пухлин, заочеревинних сарком, ГИСТ пухлин. Виконує хірургічні операції різних ступенів тяжкості
Катерина Володимирівна спеціалізується на малоінвазивній хірургії в онкогінекології. Регулярно відвідує конференції по онкогінекології та лапароскопії в онкології
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як рак молочної залози, фіброаденома молочної залози, кіста молочної залози, фіброзно-кістозна мастопатія.
Висококваліфікований фахівець в галузі хірургії та онкології. Проводить консультації для пацієнтів з підозрою на онкологічні новоутворення. Застосовує в роботі сучасні методи діагностики пухлин основних локалізацій. Консервативно лікує передракові стани молочної залози (мастопатії, кісти). Досвідчений хірург, видаляє доброякісні та злоякісні новоутворення, забезпечує спостереження і лікування пацієнтів в післяопераційному періоді.
Лікар спеціалізується на отоларингології, онкоотоларингології. Проводить отоскопію, риноскопію, мезофарингоскопію, непряму ларингоскопію, резекцію і закриття первинного дефекту резекції з реконструкцією навколишніх тканин; резекцію з реконструкцією вільних або переміщених тканин
Алексей Сергеевич занимается консервативным и оперативным лечением заболеваний и патологий в области проктологии, маммологии, флебологии, абдоминальной хирургии, малой хирургии. Владеет методиками лапароскопической хирургии и интервенционной радиологии
Лікар-онколог з 10-ти річним стажем роботи проводить розширену діагностику доброякісних і злоякісних пухлин, метастазів внутрішніх органів. Здійснює лікування онкологічних захворювань як хірургічним методом, так і за допомогою хіміотерапії. Проводить видалення новоутворень шкіри лазером
Ірина Андріївна спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань. Веде прийом дорослих пацієнтів. Проводить консультації, огляд, призначення хіміотерапевтичного лікування. Відвідує науково-практичні конференції в якості слухача