Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як рак молочної залози, фіброаденома молочної залози, кіста молочної залози, фіброзно-кістозна мастопатія.
Висококваліфікований фахівець в галузі хірургії та онкології. Проводить консультації для пацієнтів з підозрою на онкологічні новоутворення. Застосовує в роботі сучасні методи діагностики пухлин основних локалізацій. Консервативно лікує передракові стани молочної залози (мастопатії, кісти). Досвідчений хірург, видаляє доброякісні та злоякісні новоутворення, забезпечує спостереження і лікування пацієнтів в післяопераційному періоді.
Лікар Крохмальна Олена Романівна спеціалізується на клінічній онкології, хіміотерапії. У своїй практиці керується міжнародними стандартами лікування онкопатології ESMO і NCCN. Олена Романівна застосовує останні дані про ефективність протипухлинних препаратів для досягнення максимального ефекту з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта. Лікар Олена Романівна супроводжує пацієнтів в період після хіміотерапії і займається веденням пацієнтів знаходяться на симптоматичному лікуванні.
Лікар спеціалізується на отоларингології, онкоотоларингології. Проводить отоскопію, риноскопію, мезофарингоскопію, непряму ларингоскопію, резекцію і закриття первинного дефекту резекції з реконструкцією навколишніх тканин; резекцію з реконструкцією вільних або переміщених тканин
Алексей Сергеевич занимается консервативным и оперативным лечением заболеваний и патологий в области проктологии, маммологии, флебологии, абдоминальной хирургии, малой хирургии. Владеет методиками лапароскопической хирургии и интервенционной радиологии
Лікар-онколог з 10-ти річним стажем роботи проводить розширену діагностику доброякісних і злоякісних пухлин, метастазів внутрішніх органів. Здійснює лікування онкологічних захворювань як хірургічним методом, так і за допомогою хіміотерапії. Проводить видалення новоутворень шкіри лазером
Ірина Андріївна спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань. Веде прийом дорослих пацієнтів. Проводить консультації, огляд, призначення хіміотерапевтичного лікування. Відвідує науково-практичні конференції в якості слухача
Лікар Тихонов В.Г. є кваліфікованим онкохірургом, фахівцем з оперативного, радіологічного та хіміотерапевтичного лікування онкології різної локалізації. Володимир Георгійович входить в громадську Раду при Міністерстві охорони здоров'я України.
У професійні інтереси даного фахівця входить хірургічне та комбіноване лікування печінки, шлунка і колоректального раку. Також варто відзначити, що Антон Анатолійович бере активну участь у науковій діяльності, будучи автором більше 80-ти наукових робіт, серед яких різні статті, тези та ін.