Офтальмолог, учасник науково-практичних конференцій і Всеросійських з'їздів офтальмологів, професійна спеціалізація - консервативне лікування глаукоми, патологій в нейроофтальмології, макулодистрофії, захворювань сітківки, пов'язаних з ендокринними захворюваннями.
Офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить УЗД органів зору, хірургію заднього відрізка, пластику орбіти. Займається лікуванням патологій ока судинного характеру, діабетичної глаукоми і ретинопатії, захворювань ока (запальних).
Лікар-офтальмолог вищої категорії веде амбулаторне спостереження за пацієнтами з
глаукомою, катарактою, дегенерацією сітківки різної етіології. Лікує запальні захворювання очного яблука і придатків, проводить біомікроскопію, визначення гостроти зору і видалення сторонніх тіл
Анна Володимирівна - лікар-офтальмолог з великим досвідом роботи, веде прийом дорослих і дітей з 6 років. Доктор проводить діагностику (в тому числі, вибір оптимального додаткового обстеження), встановлює діагноз і проводить ефективне лікування
Лікар-офтальмолог першої категорії, протягом 19 років займається лікуванням захворювань очей (вроджених та набутих). Успішно проводить консультації пацієнтів, діагностику і лікування захворювань.
Благун Ірина лікар офтальмолог-хірург, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні катаракти, захворювань сітківки і склоподібного тіла, підвивиху і вивиху кришталика, травматичних ушкодженнь органу зору.
Лікар-офтальмолог І категорії, спеціалізація якого наступна: офтальмологія (доросла і дитяча), оптометрії і контактна корекція. Веде лікувальний прийом.