Лікар проводить діагностику і лікування новонароджених дітей з перинатальною патологією, катамнестичне спостереження. Тетяна Любомирівна здійснює профілактику, діагностику та лікування захворювань нервової системи у дітей
Стаж роботи неврологом 22 роки. Вузькоспеціалізоване направлення роботи – мігрень та інші цефалгії з використанням моноклональних антитіл. 12 років займаюсь проблемою хвороби Паркінсона та хвороби Альцгеймера. Регулярні відвідування міжнародних конференцій, статті в журналах неврології, регулярні доповіді лікарям на професійну тематику.
До компетенції доктора входить лікування таких захворювань і станів, як: перинатальні ураження і їх наслідки, затримка мовного і психомовного розвитку, наслідки запальних захворювань нервової системи, різні види головного болю, наслідки травматичного пошкодження головного мозку, захворювання вегетативної нервової системи, ДЦП, головний біль, неврозоподібні захворювання
Поєднання багаторічного досвіду в неврології та знання остеопатії та краніосакральної терапії – дає можливість лікувати значну кількість хвороб більш ефективно та безпечно.
Софія Борисівна займається діагностикою, лікуванням захворювань неврологічного профілю, доктор працює з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. У своїй роботі доктор використовує метод кардіо-респіраторного моніторування, реоенцефалогрфіі, полісомнографії.
Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії. Надає послуги з лікування та діагностики патологій хребта, вегетативних розладів, судинних захворювань головного мозку, захворювань нервової системи.
Ольга Ігорівна лікар невролог вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на профілактиці та лікуванні неврологічних захворювань, таких як: головний біль, мігрень, епілепсія, інсульт,
хвороба Альцгеймера, розсіяний склероз,
болі у спині (неврологічні ускладнення гриж та протрузій міжхребцевих дисків), ураження нервів тощо.
Маріанна Валеріївна спеціалізується на лікуванні захворювань неврологічного профілю. Проводить лікування, реабілітацію пацієнтів, які перенесли гострі порушення кровообігу мозку та черепно-мозкові травми