Завідуюча неврологічним центром клініки "Медбуд", лікар-невролог вищої категорії. Займається лікуванням судинних захворювань головного мозку і захворювань периферичної нервової системи.
Ольга Василівна має досвід роботи в області неврології більше 30 років, лікар вищої категорії. Проводить лікування пацієнтів із захворюваннями хребта, невралгії, дисциркуляторними енцефалопатіями і також когнітивними порушеннями. Доктор діагностує і лікує судинні патології, пов'язані з неврологічними змінами, проводить блокади
Лікар проводить неврологічний огляд, візуальну діагностику, мануально-м'язове тестування, пальпацію та виявлення проблем хребетно-рухових сегментів і суглобів. Проводить мануальну, кінезіо-остеопатичну корекцію виявлених порушень. Застосовує при необхідності лікувальні блокади, фармакопунктуру, тейпування
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Лікар проводить діагностику та лікування гострих та хронічних судинних захворювань головного мозку; хвороб хребта, ускладнених радикулітами, радикулопатіями, радикулоневритами; психосоматичних розладів; демієлінізуючих захворювань нервової системи; неврологічних ускладнень соматичних захворювань.
Доктор спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, лікування і надання кваліфікованої медичної допомоги, блокади при больових синдромах, кінезотейпування, біопунктуру, голкотерапію, рефлексотерапію, міофасціальний реліз
Лікар проводить діагностику і лікування новонароджених дітей з перинатальною патологією, катамнестичне спостереження. Тетяна Любомирівна здійснює профілактику, діагностику та лікування захворювань нервової системи у дітей
Стаж роботи неврологом 22 роки. Вузькоспеціалізоване направлення роботи – мігрень та інші цефалгії з використанням моноклональних антитіл. 12 років займаюсь проблемою хвороби Паркінсона та хвороби Альцгеймера. Регулярні відвідування міжнародних конференцій, статті в журналах неврології, регулярні доповіді лікарям на професійну тематику.