Головними напрямками практичних і наукових досліджень Антона Дмитровича є лікування різними методами злоякісних і доброякісних захворювань грудної залози, реконструктивно-відновлюючі, органозберігаючі операції і модифікована неоад'ювантна поліхіміотерапія
Юрій Володимирович спеціалізується на лікуванні та діагностиці дисгормональної патології, запального характеру, пухлинні патології молочних залоз. Проводить такі процедури, як фізікальне обстеження, мамографія, цитологічні та гістологічні обстеження.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як рак молочної залози, фіброаденома молочної залози, кіста молочної залози, фіброзно-кістозна мастопатія.
Висококваліфікований фахівець в галузі хірургії та онкології. Проводить консультації для пацієнтів з підозрою на онкологічні новоутворення. Застосовує в роботі сучасні методи діагностики пухлин основних локалізацій. Консервативно лікує передракові стани молочної залози (мастопатії, кісти). Досвідчений хірург, видаляє доброякісні та злоякісні новоутворення, забезпечує спостереження і лікування пацієнтів в післяопераційному періоді.
Антоніна Глебівна консультує дорослих і дітей з гормональними порушеннями. Виробляє лікування ендокринних гінекологічних захворювань і допомагає у вирішенні проблем із зачаттям. Виконує амбулаторні маніпуляції використовуючи лазерний і ендоскопічний методи
Мамолог, рентгенолог, здобув вищу медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті. Має 8-ми річний досвід роботи рентгенологом, і 7-ми річний - мамологом. Щорічно бере участь в Європейському Конгресі Радіологів і Конгресі Радіологів України, а також є діючим членом Європейської Асоціації Радіологів і Асоціації Радіологів України
Надає кваліфіковану допомогу в питаннях ліквідації патологій молочних залоз. Спеціалізується на видаленні доброякісних і злоякісних новоутворень. Володіє різними навичками хірургічного втручання. За показаннями призначає додаткові діагностичні дослідження.