Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як рак молочної залози, фіброаденома молочної залози, кіста молочної залози, фіброзно-кістозна мастопатія.
Висококваліфікований фахівець в галузі хірургії та онкології. Проводить консультації для пацієнтів з підозрою на онкологічні новоутворення. Застосовує в роботі сучасні методи діагностики пухлин основних локалізацій. Консервативно лікує передракові стани молочної залози (мастопатії, кісти). Досвідчений хірург, видаляє доброякісні та злоякісні новоутворення, забезпечує спостереження і лікування пацієнтів в післяопераційному періоді.
Лікар Крохмальна Олена Романівна спеціалізується на клінічній онкології, хіміотерапії. У своїй практиці керується міжнародними стандартами лікування онкопатології ESMO і NCCN. Олена Романівна застосовує останні дані про ефективність протипухлинних препаратів для досягнення максимального ефекту з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта. Лікар Олена Романівна супроводжує пацієнтів в період після хіміотерапії і займається веденням пацієнтів знаходяться на симптоматичному лікуванні.
Антоніна Глебівна консультує дорослих і дітей з гормональними порушеннями. Виробляє лікування ендокринних гінекологічних захворювань і допомагає у вирішенні проблем із зачаттям. Виконує амбулаторні маніпуляції використовуючи лазерний і ендоскопічний методи
Мамолог, рентгенолог, здобув вищу медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті. Має 8-ми річний досвід роботи рентгенологом, і 7-ми річний - мамологом. Щорічно бере участь в Європейському Конгресі Радіологів і Конгресі Радіологів України, а також є діючим членом Європейської Асоціації Радіологів і Асоціації Радіологів України
Надає кваліфіковану допомогу в питаннях ліквідації патологій молочних залоз. Спеціалізується на видаленні доброякісних і злоякісних новоутворень. Володіє різними навичками хірургічного втручання. За показаннями призначає додаткові діагностичні дослідження.
Лікар мамолог-онколог спеціалізується на виявленні та лікуванні різних захворювань і патологій молочних залоз: фіброзно-кістозна мастопатія, запалення різної етіології, аденома молочної залози, ліпома, тріщини на сосках, рак молочної залози, галакторея та ін. Також працює з пацієнтами які мають захворювання молочних залоз під час годування грудьми
В'ячеслав Вікторович спеціалізується на загальній, пластичній та онкологічній хірургії. Виконує консервативне і оперативне лікування гострих і хронічних запальних процесів, гриж, новоутворень шкіри і м'яких тканин, діагностичні пункції і операції при онкологічних захворюваннях
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається веденням вагітних та вагітних з екстрагенітальною паталогією; післяпологовий огляд; предгавідарну підготовку, постановку та вилучення ВМС, РЛДВ, біопсію ендометрію. Займається лікуванням ІПСШ, захворювання шийки матки