Лікар Акушер-гінеколог, Мамолог, УЗД-фахівець Єсип  Наталія  Володимирівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, для якої здоров’я жінки — головна цінність у будь-якому віці. Працює з широким спектром гінекологічних захворювань, гормональних порушень і проблем репродуктивного здоров’я, поєднуючи доказову медицину з уважним та делікатним підходом. Створює атмосферу довіри, де кожна пацієнтка отримує професійну підтримку, точну діагностику та індивідуальний план лікування.

Оберіть медичний центр

Консультація 950 грн
Відгуків

Про лікаря

Наукові роботи та патенти

• 2018 р. — Співавтор дослідження, представленого на 12-му Конгресі Європейської спільноти гінекологів (European Societyof Gynecology), м. Барселона, Іспанія
  • 2023 р. — Виступ з доповіддю на 28-му Конгресі EBCOG (Європейська Рада та Коледж з Акушерства та Гінекології (European Board & College of Obstetrics and Gynaecology)), м.Краків, Республіка Польща

Публікації у співавторстві:

• 2017 р. — «Міома матки як фактор ризику рецидивуючого перебігу гіперплазії ендометрію», Проблеми та стан розвитку медичної науки та практики в Україні: Збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції
  • 2017 р. — «Нестероїдні блокатори рецепторів андрогенів у відновленні овуляції у пацієнток із СПКЯ» — Матеріали Пленуму Асоціації акушерів-гінекологів України та науково-практичної конференції з міжнародною участю «Акушерство, гінекологія та репродуктологія: освіта, клініка, наука»
  • 2019 р. — «Прогнозування прееклампсії» — Здоров'я жінки
  • 2020 р. — «Вплив хронічного ендометриту на репродуктивне здоров'я жінки: сучасний погляд» — Здоров'я жінки
  • 2020 р. — «Раціональна терапія гнійно-запальних захворювань малого таза» — Здоров'я жінки
  • 2020 р. — «Сучасний погляд на протоколи контрольованої стимуляції яєчників у жінок репродуктивного віку з різним оваріальним резервом» — Здоров'я жінки

Освіта

• 2012-2018 рр. — Навчання у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця, спеціальність «Лікувальна справа»
  • 2018-2021 рр. — Інтернатура на базі Національного університету охорони здоров’я імені П.Л. Шупика, спеціальність «Акушерство та гінекологія»
  • 2024 р. — Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л.Шупика, спеціалізація «Ультразвукова діагностика»
  • 2021-2025 рр. — Аспірантура, Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»

Курси

• 2019 р. — Стажування в Університетському медичному центрі міста Любляна, Словенія (UMSA SCOPE exchange)
  • 2021 р. — Онлайн-курс «Ендокринні синдроми в основі овуляторної дисфункції»
  • 2022 р. — Семінар «Лікувальні стратегії ведення жінок із СПКЯ: консиліум фахівців»
  • 2023 р. — Цикл тематичного удосконалення «Кольпоскопія та запальні захворювання в гінекології», Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика
  • 2023 р. — Всеукраїнський семінар «Здоров'я жінки від А до Я. Сучасні питання репродуктивного здоров’я. Вагітність високого ризику»
  • 2024 р. — Онлайн-курс “Hormonal contraception: A matter of choices for different needs and possibilities”, Міжнароднетовариство гінекологічної ендокринології (ISGE)
  • 2024 р. — Спільний курс UNICEF, МОЗ, НСЗУ з підтримки грудного вигодовування для медичних працівників

Участь в асоціаціях

• ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України»

Лікування захворювань

• Вульвіт
  • Гіперплазія ендометрія
  • Дисплазія шийки матки
  • Аменорея
  • Болючий статевий акт (Діспауренія)
  • Дисменорея
  • Вагінізм

Послуги

• Консультація акушера-гінеколога
  • Діагностика та лікування гінекологічних захворювань
  • Лікування запальних захворювань жіночої репродуктивної системи
  • Лікування порушень менструального циклу
  • Ведення пацієнток із клімактеричними розладами
  • Діагностика та лікування ендометріозу, міоми матки, кіст яєчників
  • Лікування синдрому полікістозних яєчників
  • Діагностика та лікування гормональних порушень
  • Обстеження та лікування при безплідді
  • Кольпоскопія
  • Біопсія шийки матки
  • Радіохвильове лікування патологій шийки матки
  • Пайпель-біопсія ендометрію
  • Панч-біопсія вульви
  • УЗД органів малого таза
  • УЗД для діагностики вагітності на ранніх термінах
  • Підбір та корекція контрацепції
  • Встановлення та видалення внутрішньоматкових спіралей (ВМС)
  • Аналіз гормонального профілю
  • Вакцинація проти ВПЛ
  • Діагностика та лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом
  • Консультації при симптомах ранньої вагітності

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ