Тамара Вацлавівна - акушер-гінеколог, мамолог, лікар УЗД. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, що передаються статевим шляхом, захворювань органів малого тазу, щитовидної залози і молочних залоз. Займається нормалізацією жіночого гормонального фону
Спеціаліст в області діагностики і лікування онкопатологій, зокрема - онкологічних захворювань молочної залози, досвідчений хірург з легеневої патології.
Лікар проводить консультації, діагностування та лікування пацієнтів. Доктор комбінує медикаментозну терапію і безпосередньо хірургічне втручання. Денис Анатолійович досвідчений хірург, має більше 17 років стажу в медицині
Співавтор наукових публікацій у вітчизняних та міжнародних виданнях, навчальний посібник «Ведення пологів та розродження. Книга І », спеціалізується на фізіологічному пологах (природні пологи, природні пологи з рубцем на матці, з тазовим передлежанням плода), вертикальних пологах, кесаревому розтині.
Яна Василівна лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на ведення вагітних з групою високого ризику до пологів, лікує невиношування вагітності та безпліддя, патології шийки матки, порушення гормональні у жінок.
Консультує, проводить діагностику і лікування безпліддя, а також гінекологічних захворювань, таких як патологія шийки матки, фіброміома, ІПСШ, різні запальні процеси. Веде спостереження вагітних, в тому числі з різним ступенем ризику. Консультує з питань здоров'я молочної залози.
Олексій Вікторович - хірург і УЗД-фахівець, що виконує операції на черевній порожнині, грудній клітці, оперативні втручання при політравмі, операції при варикозному розширенні вен нижніх кінцівок, операції при геморої та ін.
Герман Рідович - онколог, мамолог, фахівець в галузі хірургії молочних залоз, черевної порожнини і малого таза. Займається лікуванням болю в грудях, маститу, мастопатії, гінекомастії, раку молочної залози, фахівець в області реконструктивної пластики грудей