Спеціаліст в області проведення ехокардіографії, лікар функціональної діагностики, має першу категорію, здійснює трансторакальну, черезстравохідну, тривимірну ехокардіографію, електрокардіографію, а також стрес-ехокардіографію.
Лікар-кардіолог, лікує аритмію, вегетосудинну дистонію, стенокардію, серцеву недостатність і інші хвороби серця, проводячи з метою діагностики електрокардіографію, ехокардіографію і т.д.
Михайло Степанович спеціалізується на наданні допомоги при захворюваннях серцево-судинної системи. У своїй практиці використовує різні методики діагностики на наявність патологій - УЗД, ЕхоКГ. Добре обізнаний в кардіохірургії
Мандзій М.І. володіє методами діагностики (ЕКГ, ЕхоКГ, доплерографія ектракраніальних судин, судин нижніх кінцівок, УЗД), лікування та профілактики захворювань серцево-судинної системи, системи травлення, дихальної системи.
Кардіохірург займається лікуванням аритмії, гіпертензії, атеросклеротичної хвороби серця, вегетосудинної дистонії, ішемії, стенокардії, серцевої недостатності та ін. Проводить і робить аналіз добового моніторингу тиску. Більше десяти років в медицині
Ярило Тетяна Миколаївна має значний досвід роботи в області кардіології та функціональної діагностики. Проводить діагностику і лікування захворювань серцево-судинної системи, консультативні прийоми, огляди, інтерпретацію обстежень,
контроль лікування і багато едругое
Тетяна Веніамінівна спеціалізується на кардіології та сімейній медицині, має вищу лікарську категорію. Займається лікуванням лікуванням ішемічної хвороби серця,
патологій клапанів серця, порушення ритму,
гіпертонічної хвороби. Тетяна Веніамінівна проводить консультативний прийом, функціональну діагностику, ведення пацієнтів після інфаркту міокарда.