Інна Михайлівна займається консультуванням, діагностикою, лікуванням та веденням пацієнтів кардіологічного профілю. Проводить лікування ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, хронічної серцевої недостатності, вроджених і набутих вад серця та ін.
Юлія Олександрівна – лікар кардіолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікування гіпертонічно хвороби, ішемічної хвороби серця (стенокардія, гострий коронарний синдром, інфаркт міокарда) та кардіалгій, аритмій. Також лікар проводить ЕКГ- дослідження, проведення оцінки отриманих результатів, розбір спірних випадків, УЗД-діагностику.
Кардіолог, приймає пацієнтів, які скаржаться на симптоми, які вказують на хворе серце. Спеціаліст уважно оглядає хворого, проводить УЗД серця і судин, а також електрокардіограму.
Ігор Юрійович діагностує і лікує гострі стани у кардіологічних хворих. Його авторству належать 25 наукових робіт, 8 з яких опубліковані в міжнародних журналах. Є координатором проекту «Kyivdoktor» і викладає кардіологію і ревматологію для студентів 4-6-их курсів в медичному університеті ім. О.О. Богомольця.
Лікар-кардіолог, основний напрямок діяльності - лікування кардіоміопатій (патологія міокарда, при якій серцевий м'яз функціонально і структурно змінений за відсутності артеріальної гіпертензії, патології коронарних артерій і поразки клапанного апарату).
Регулярно бере участь в профільних конференціях по пульмонології, кардіопатології, гастроентерології. Виконує лікування неускладнених хвороб, коригує харчування при захворюваннях серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту.
Ведення амбулаторних пацієнтів із захворюваннями дихальної, серцево-судинної систем, сечостатевої системи. Виконує ЕКГ з інтерпретацією даних, введення холтера і інтерпретація даних, виконання ехокардіографії. Консультації щодо сезонної та планової вакцинації. Онлайн-консультації.