Катерина Сергіївна лікар-кардіолог і фахівець з функціональної діагностики. Займається лікуванням артеріальної гіпертензії, атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, стенокардії та ін. Виконує добове моніторування ЕКГ по Холтеру
Кардіолог спеціалізується на виявленні вроджених вад серця і ревматичних хвороб у дітей, веденні хворих з ішемією, порушенням ритму, гіпертонією і після інфаркту міокарда, лікуванні хронічної серцевої втоми, міокардитів. Проводить ЕХО-КГ дорослим і дітям, холтерівське і добовий моніторинг артеріального тиску
Надія Віталіївна спеціалізується на лікуванні захворювань кардіологічного і терапевтичного профілю. Лікар проводить профілактику, лікування і реабілітацію пацієнтам з різними хворобами серця, їх патологій і ускладнень.
Кардіолог займається веденням пацієнтів з гіпертонічною хворобою в до і післяопераційному періоді, порушеннями ритму і наявною серцевою недостатністю. Призначає лікування і проводить діагностику
Олена Ігорівна має величезний клінічний досвід ведення пацієнтів з підгострими і затяжними патологічними порушеннями серцевої функції, після інфарктів, операцій на серцевому м'язі і коронарних судинах і т.д.
Високий рівень професіоналізму, отриманий у відділенні інтенсивної терапії Національного наукового центру «Інститут кардіології ім. акад. М.Д.Стражеска ».
Світлана Валеріївна - доктор медичних наук, доцент, кардіолог, терапевт вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні артеріальної гіпертензії, дисліпідемії, ішемічної хвороби серця, інфаркту міокарда, серцевої недостатності та ін. Виконує ЕКГ і холтерівське моніторування