Кардіолог Вережнікова А.П. займається терапією пацієнтів з аритмогенними порушеннями роботи серця, веде консультативно-діагностичний прийом пацієнтів з різними кардіопатологіями. Анна Петрівна є співавтором багатьох медичних праць та монографій з питань ішемічних та інших хвороб серця.
Лікар-кардіолог, має вищу категорію, спеціалізується на терапії гіпертонічної хвороби, лікуванні хворих, які перенесли інфаркт міокарда (гострий). Володіє такими методиками: ЕКГ, добове моніторування артеріального тиску, ЕхоКГ.
Кардіолог вищої категорії, займається лікуванням ішемічної хвороби серця, гіпертонічної хвороби, серцевої недостатності, хронічної ревматичної хвороби серця. Має великий досвід роботи в лікуванні порушень серцевого ритму (аритмії, тахікардії, екстрасистолії). Також є фахівцем в області діагностики: проводить ЕКГ, холтерівське моніторування артеріального тиску
Лікар-кардіолог. Основний напрямок в роботі лікування і профілактика порушення ритму серця. Засновник першого і єдиного в Україні відділення судинної патології. Застосовує у своїй медичній практиці інвазивні і консервативні методи лікування порушення мозкового кровообігу. Успішно лікує всі види судинних катастроф.
Лікар-кардіолог вищої кваліфікаційної категорії. Проводить консультативні прийоми і функціональну діагностику за допомогою сучасної діагностичної апаратури. Надає спеціалізовану допомогу пацієнтам із захворюваннями серцево-судинної системи. З 2001 року є постійним членом Київського терапевтичного і Київського кардіологічного товариства, постійний учасник конференцій, конгресів, семінарів, тренінгів з кардіології, функціональної діагностики, медицини невідкладних станів.
Вероніка Олександрівна - висококваліфікований фахівець в області діагностування і лікування серцево-судинних захворювань. Спеціаліст володіє безліччю профілактичних методик щодо запобігання та терапії аритмії серця, серцевої недостатності, гіпертонічної хвороби, різних форм гіпертензії, а також інших порушень кардіологічного характеру
Доктор проводить лікування таких захворювань, як: артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, порушення ритму серця, захворювання верхніх та нижніх дихальних шляхів, бронхіт, пневмонія, захворювання органів травлення, захворювання нирок
Леся Михайлівна займається профілактикою, діагностикою, лікуванням захворювань серця. Лікує такі захворювання серцева недостатність, стенокардія, порок серця, гіпертонічна хвороба тощо.