Ольга Степанівна - доктор медичних наук, заслужений лікар України, терапевт вищої категорії. Приймає дітей і дорослих із захворюваннями кардіологічного, гастроентерологічного, і загальнотерапевтичного профілю.
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Спеціалізація із лікування порушень ритму серця, діагностика та лікування вроджених та набутих вад серця, підбір терапії та супровід пацієнтів із гіпертонічною хворобою, а також із ІХС та клапанними вадами як до, так після оперативного втручання. Широкий спектр методів функціональної діагностики.
Лікар широкого профілю веде прийом дорослих і дітей, встановлює діагноз захворювання, при необхідності призначає комплексне обстеження, консультації фахівців вузького профілю. Проводить терапію захворювань внутрішніх органів, патології серцево-судинної системи.
Лікар-кардіолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб, які відносять до серцево-судинної системи. Проводить холтерівське моніторування ЕКГ. Спостерігає пацієнтів, які перенесли інфаркт міокарда. Веде пацієнтів з гіпертонічною хворобою.
Займається реабілітацією пацієнтів після кардіологічних хвороб, відновлює роботу серцево-судинної системи. Займається пацієнтами, що перенесли інфаркт міокарда, інсульт.
Тетяна Юріївна спеціалізується на лікуванні вроджених, набутих патологій серцево-судинної системи, ревматологічних захворювань, аутоімунних розладів. Володіє сучасними методиками діагностики, терапії патологій даного типу.
Катерина Олексіївна - дитячий кардіоревматолог з досвідом роботи більше 15 років. Займається лікуванням патологій серцево-судинної системи і суглобів сучасними методами. Лікар веде пацієнтів з вродженим пороком серця, спостерігає дітей до 18-ти річного віку