Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Хірург Черепенко Ігор Віталійович на Doc.ua
Ігор Віталійович спеціалізується на загальній, малоінвазивній хірургії, герніології. Займається оперативним лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, гнійних хвороб. Надає ургентну допомогу пацієнтам проктологічного профілю.
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Тараненко Андрій Олексійович на Doc.ua
Проктолог-хірург вищої категорій, який крім лікування хвороб загального проктологічного профілю, компетентний в лікуванні проктологічної онкології (раку прямої та ободової кишки).
Лікар Хірург Звягельський Олександр Олексійович на Doc.ua
Лікар Онколог, Хірург Остапенко Юрій Вікторович на Doc.ua
Юрій Вікторович - онкогінеколог, мамолог, спеціалізується на лікуванні пухлин щитовидної залози. Займається лікуванням раку нирок, печінки, шлунка, щитовидної залози, шкіри і ін. Проводить онкологічні та пластичні операції на молочній залозі. Виконує біопсію органів, лапароскопію, гістероскопію і онкологічні операції будь-якого ступеня складності
Лікар Стоматолог, Хірург Кілбас Олексій Юрійович на Doc.ua
Олексій Юрійович - лікар-стоматолог, що спеціалізується на пародонтології, імплантології, хірургічній стоматології. Займається діагностикою та терапією пародонту, плануванням імплантації при дефектах зубного ряду, здійснює оперативні втручання на щелепно-лицьовому апараті.
Лікар Стоматолог, Хірург Черненко Олександр Володимирович на Doc.ua
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар Дієтолог, Хірург, Ендоскопіст, Нутриціолог Кобзар Олексій Дмитрович на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, ожиріння і анорексії, інфекційних захворювань, онкології. Проводить підбір і складання правильних схем дієтичного харчування як для хворих, так і для здорових людей, призначення нутрієнтів в лікувальній дозі
Лікар Хірург Лук'янчук Ігор Петрович на Doc.ua
Ігор Петрович - фахівець в області судинної терапії, естетичної та гнійної хірургії. Веде консультативний прийом пацієнтів, а також виконує оперативні втручання: склерозування вен при варикозі, пластика живота, корекція післяопераційних рубців, операції в колопроктології, лапароцентез, видалення доброякісних новоутворень
Лікар Проктолог, Хірург Манойло Микола Володимирович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, лікар-хірург вищої категорії, займається проведенням хірургічних операцій в області шлунково-кишкового тракту і різних оперативних втручань в малій хірургії.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Крикун  Марина  Сергіївна на Doc.ua
Виконує широкий спектр пластичних операцій на обличчі та тілі із застосуванням найбільш передових європейських методик та апробованих інноваційних авторських підходів.