Коло професійних інтересів Владислава Володимировича зосереджено навколо пошуку і корекції порушень в області ангіології і флебології за допомогою хірургічного втручання. Судинний хірург проводить мініфлебектомію, класичну флебектомію, лазерну (радіочастотну) абляцію, а також реконструктивні втручання на магістральних артеріях
Лікар спеціалізується на абдомінальній і торакальній онкології. Займається лікуванням нейроендокринних пухлин, заочеревинних сарком, ГИСТ пухлин. Виконує хірургічні операції різних ступенів тяжкості
Євген Петрович хірург-гінеколог, доктор медичних наук. Спеціалізується лікар на хірургічному лікуванні гінекологічних захворювань (гістероскопічних, лапароскопічних, реконструктивних і пластичних операціях).
Олег Ігорович - головний лікар клініки «Оптімед». Спеціалізується на різних методах діагностики, рефракційних, порожнинних хірургічних втручаннях. Володіє лазерними методиками лікування сітківки, глаукоми.
Богдан Русланович лікує варикозне розширення вен, захворювання щитоподібної залози, грижі, захворювання шлунково-кишкового тракту, запалення жовчного міхура і жовчні камені, різні види пухлин
Судинний хірург. Професійні інтереси Антона Миколайович включають лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок, трофічні виразки кінцівок, критичної ішемії, хронічної венозної недостатності, атеросклерозу артерій, варикоцеле.
Олена Сергіївна спеціалізується на рефракційної хірургії, лазерної хірургії сітківки, в тому числі при цукровому діабеті. Проводить комплексну діагностику хвороб очей, включаючи флуоресцентну ангіографію.