Проводить видалення новоутворень підшкірної жирової клітковини і шкіри (атером, невусів, папілом, ліпом і ін.), Накладення косметичних швів. Спеціаліст по хірургії «по швидкій допомозі» - розтин флегмони, «врослого нігтя», висічення некротизованих тканин, видалення сторонніх тіл м'яких тканин та ін.
Лікар-хірург, має першу категорію, проводить оперативне лікування хірургічних патологій черевної порожнини, а також весь спектр гнійно-запальних захворювань. Спеціаліст в області хірургічного лікування виразки дванадцятипалої кишки і шлунку в тому випадку, якщо консервативне лікування неефективне
Завідувач хірургічним стаціонаром. Компетентний і має значний досвід в загальній хірургії, а також лапароскопічній хірургії. Здійснює діагностичний прийом, консервативні і оперативні хірургічні втручання.
Георгій Олексійович -- лікар-судинний хірург вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій судинної системи, забезпечуючи пацієнтам професійний підхід та сучасні методи терапії. Проводить консультативний прийом та УЗД артерій/вен кінцівок.
Висококваліфікований фахівець в питаннях лікування різної патології хірургічними методами. Проводить лікування хворих з гострим апендицитом, гнійно-запальними процесами, грижовою хворобою, холециститом, захворюваннями пухлинної і непухлинної етіології тонкої і товстої кишки, а також іншими гострими і хронічними порушеннями органів черевної порожнини.
Лікар виконує усі види хірургічних втручань у галузі загальної хірургії та проктології, а також проводить гастроскопію та колоноскопію. Лікує широкий спектр станів: грижі, холецистит, гнійники різних локалізацій, геморой, гострий і хронічний парапроктит, а також видаляє доброякісні та злоякісні пухлини шлунка й кишківника. Досвід, сучасні методики та індивідуальний підхід – для безпечного й ефективного лікування кожного пацієнта.
Олександр Васильович спеціалізується на проведенні колоноскопії, діагностичної та оперативної гастроскопії. Займається лікуванням пацієнтів із захворюваннями: виразка шлунка, дванадцятипалої кишки, пухлинні захворювання: товстої кишки, стравоходу, шлунка і т.д.
Дитячий хірург першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів України. Лікар займається вирішенням проблем у сфері невідкладної дитячої хірургії та гнійної хірургії, діагностує вади розвитку у новонароджених
Людмила Володимирівна проводить видалення зубів будь-якої складності, імплантацію, кісткову пластику, естетичне протезування, протезування на імплантатах. У медицині лікар більш десяти років, має ступінь кандидата наук, лікаря привласнена перша медична кваліфікаційна категорія.
Олег Георгійович офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на ретинології, хірургічному лікуванні глаукоми і катаракти. Виконує флюоресцентну ангіографію, ангіо-оптичну когерентну томографію, лікування офтальмологічних захворювань за допомогою лазера. Займається лікуванням астигматизму, короткозорості, далекозорості, амбліопії, глаукоми, катаракти та ін.