Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Анестезіолог Друпп Наталія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-анестезіолог вищої категорії має досвід роботи в реанімаційному відділенні хірургічного та соматичного профілю. Наталія Анатоліївна володіє регіонарними методами знеболювання (спінальна, епідуральна, каудальна анестезія). Забезпечує анестезіологічний посібник при урологічних, офтальмологічних, неонатологічних, ЛОР операціях у дітей будь-якої категорії складності
Лікар Анестезіолог Андрющенко Владислава Валеріївна на Doc.ua
Доктор Андрющенко Владислава Валеріївна є фахівцем з проведення процедур еферентної терапії та процедур з детоксикації організму внаслідок отруєння алкоголем, медичними препаратами та наркотиками, а також при залежності від алкоголю, п'янких і наркотичних речовин.
Лікар Анестезіолог Заруднєва Зоя Володимирівна на Doc.ua
Лікар-анестезіолог в клініці пластичної, естетичної та реконструктивної хірургії Medical Club (Медікал Клаб). Займається питаннями підготовки пацієнта до проведення пластичної операції, піклується про його стан в післяопераційному періоді.
Лікар Анестезіолог Лукашевич Андрій Богданович на Doc.ua
Лікар-реаніматолог, анестезіолог, вищої категорії. Проводить екстрену реабілітацію хворих, які перебувають у важкому стані, займається підбором наркозу, моніторингом за станом пацієнта протягом операції і виведенням з наркозу.
Лікар Анестезіолог Дружина Олександр Миколайович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, вперше в Україні застосував методику екстракорпоральної підтримки життєдіяльності (ЕКМО) у дорослих і дітей. Провідний спеціаліст у галузі екстракорпоральних методів лікування дисліпідемії (каскадна плазмафільтрація) і кардіоміопатія (імуносорбція). Щорічно консультує більше 1500 пацієнтів і проводить більше 1000 процедур екстракорпоральної гемокорекції. Щорічно забезпечує штучний кровообіг близько 300 оперативних втручань у дорослих і дітей. Має міжнародний сертифікат GCP.
Лікар Анестезіолог Скочко Сергій Петрович на Doc.ua
Доктор Скочко володіє всіма видами сучасного анестезіологічного забезпечення (внутрішньовенний, ендотрахеальний і ін.), Здійснює спинномозкову анестезію, а також весь спектр реанімаційних заходів.
Лікар Анестезіолог, Нарколог, Невролог Худолій Сергій Олександрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на реаніматології, анестезіології, неврології, наркології. Лікує наркотичну, алкогольну залежність, ігроманію. Також, лікар займається медичною психотерапією
Лікар Анестезіолог Дікунов Олександр Євгенійович на Doc.ua
Дікунов - лікар першої категорії, - спеціалізується на внутрішньовенній, інгаляційній, регіональній, комбінованій і багатокомпонентній анестезіології при хірургічних втручаннях в сферах урології, акушерства і гінекології. Проводить інтенсивну терапію пацієнтів. Застосовує внутрішньовенну анальгоседацію пацієнтів зі спонтанним диханням.
Лікар Анестезіолог Шумада Вадим Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Вадим Володимирович спеціалізується на анестезіологічному забезпеченні планових і ургентних оперативних втручань у дорослих, дітей, новонароджених. Володіє всіма сучасними методиками анестезії та інтенсивної терапії. Проводить післяопераційний моніторинг хірургічних хворих
Лікар Анестезіолог Долгова Інна Олександрівна на Doc.ua
Завідуюча відділенням лікування гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда, досвідчений анестезіолог-реаніматолог, фахівець з надання всіх видів респіраторної допомоги пацієнтам з недостатністю дихальної функції, здійснює всебічну терапію легеневої гіпертензії, використовує ультрасонографію в інтенсивній терапії.