Анастасія Олександрівна лікар анестезіолог-реаніматолог. Спеціаліст проводить інтенсивну терапію, допомогу при невідкладних станах, анестезіологічне забезпечення.
Лікар трихолог, проводить трихоскопію шкіри голови та полотна волосся, трихологічні та косметологічни консультації офлайн та онлайн. Лікування всіх видів випадіння волосся, лупи, себореї. Реконструкція полотна волосся. Лікування акне, розацеа, пігментації шкіри обличчя.
Олександр Валентинович лікар медицини невідкладних станів вищої категорії. Надає екстрену та невідкладну медичну допомогу на виїзді, здійснює медичний супровід пацієнтів до стаціонару. Володіє методами інтенсивної терапії та реанімації, що застосовуються на догоспітальному етапі при критичних станах, спричинених гострими захворюваннями та нещасними випадками.
Лікар з колосальним досвідом роботи, допомагає позбутися від алкогольної залежності і проводить обрив запою в умовах клініки або з виїздом на будинок до пацієнта. Виконує кодування алкоголізму, внутрішньовенне введення препарату «Торпедо», лікування «дисульфіраму», володіє техніками суггестивной терапії. Також має спеціалізацію в області кардіології та анестезіології
Кандидат медичних наук, медичний директор клініки Medical Club (Медікал Клаб), лікар-анестезіолог, реаніматолог вищої категорії, займається підготовкою пацієнта до операції, підбором наркозу, моніторингом за станом пацієнта протягом операції і виведенням з наркозу.
Лікар-анестезіолог, має вищу лікарську категорію, кандидат медичних наук, володіє всіма методами анестезіологічного забезпечення при операціях на судинах і серці і лікування критичних станів.
Анестезіолог, має вищу категорію, проходив стажування в Австралії і США в провідних клініках кардіохірургічного напрямки. Надає допомогу пацієнтам при важких станах - серцевої недостатності, анафілактичний шок, інфаркті міокарда.
Анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Докторант. Має патенти і нововведення. Марина Василівна займається визначенням оптимальної тактики лікування головного мозку за результатами ультразвукового дослідження кровопостачання головного мозку.