Основним напрямком роботи лікаря є плазмаферез - процедура збору, очищення крові і повернення її в системний кровотік, для нормалізації роботи органів і систем людського організму. Даний метод використовується в комплексній терапії неврологічних, аутоімунних захворювань, а також для детоксикації в загальнозміцнюючих та омолоджуючих цілях
Лікар з колосальним досвідом роботи, допомагає позбутися від алкогольної залежності і проводить обрив запою в умовах клініки або з виїздом на будинок до пацієнта. Виконує кодування алкоголізму, внутрішньовенне введення препарату «Торпедо», лікування «дисульфіраму», володіє техніками суггестивной терапії. Також має спеціалізацію в області кардіології та анестезіології
Лікар-анестезіолог, має вищу лікарську категорію, кандидат медичних наук, володіє всіма методами анестезіологічного забезпечення при операціях на судинах і серці і лікування критичних станів.
Анестезіолог, має вищу категорію, проходив стажування в Австралії і США в провідних клініках кардіохірургічного напрямки. Надає допомогу пацієнтам при важких станах - серцевої недостатності, анафілактичний шок, інфаркті міокарда.
Анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Докторант. Має патенти і нововведення. Марина Василівна займається визначенням оптимальної тактики лікування головного мозку за результатами ультразвукового дослідження кровопостачання головного мозку.
Лікар спеціалізується на токсикології. Наталія Віталіївна постійно підвищує свої навички кваліфікації за допомогою різних курсів, майстер-класів, наукових конференцій
Лікар-реаніматолог, анестезіолог, завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії. Проводить екстрену реабілітацію хворих, які перебувають у важкому стані (зупинка серця, набряк легенів, інсульт, інфаркт, епілепсія та ін.)
Анестезіолог, має вищу категорію, фахівець в області методів анестезіологічного забезпечення, а також лікування критичних станів при оперативних втручаннях на судинах і серці.