Олена Марківна акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань у жінок, інфекційних та неінфекційних захворювань статевих органів у жінок, патологій шийки матки. Також лікар консультує щодо планування вагітності та веде вагітність, у тому числі з високим перинатальним ризиком
Лікар-хірург, акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Успішно проводить лікування жіночих хвороб, усуває такі проблеми як ерозія шийки матки, жіноче безпліддя, дисплазія шийки матки та ін.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить УЗД (ультразвукове дослідження), кольпоскопію, лікування запальних захворювань, профілактику і лікування патології шийки матки, ведення спостереження вагітності. Веде пологи і післяпологовий період, у тому числі і у пацієнток з акушерською та екстрагенітальною патологією
Акушер-гінеколог вищої категорії. Займається вирішенням широкого спектру гінекологічних проблем, коригує різні запальні та інфекційні процеси, гіперпластичні прояви. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування.
Сімейний лікар, генетик, кандидат медичних наук, проводить УЗД, ЕКГ. Спеціаліст лікує серцево-судинні патології, патології дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, ендометріоз, гірсутизм, міому матки, непліддя, невиношування вагітності та ін.
Лікар лікує гінекологічні захворювання різної етіології, проводить кольпоскопію, біопсію, діатермокоагуляцію і канонізацію шийки матки. Має великий досвід роботи по веденню вагітності, грудному вигодовуванні, підготовці пар до партнерських пологів
Професор Алла Єфремівна у своєму розпорядженні 30-річним досвідом в терапії хвороб жіночої статевої сфери. Веде пацієнток з порушеною репродуктивною функцією, надає допомогу вагітним з акушерською, екстрагенітальною патологією.