Яна Анатоліївна займається лікуванням і проведенням діагностики очей: пневмотонометрією, кераторефрактометрією, візометрію, проводить УЗД-очей (А, В -сканування), підбором окулярів і т.д. Приймає як дорослих, так і дітей
Офтальмолог вищої категорії, пріоритетними напрямками роботи є нейроофтальмологія і дитяча офтальмологія. Проводить діагностику і корекцію різних порушень роботи очей і його структур інфекційного, запального і вікового характеру. Доктор володіє англійською мовою.
Наталія Олександрівна - завідуюча педіатричним відділенням. У зону компетенції лікаря входить діагностика, лікування очних захворювань у дітей, корекція астигматизму, короткозорості, далекозорості терапевтичними методами. Здійснює підбір окулярів, контактних лінз Paragon.
Вікторія Олегівна дуже досвідчений і кваліфікований лікар вищої категорії зі стажем роботи понад 29 років. Вона добре володіє сучасними методиками діагностики та лікування зору у дітей, успішно займається корекцією порушень зору за допомогою окулярів, контактних і нічних лінз, апаратним лікуванням.
Дитячий офтальмолог, здійснює консультативний прийом дітей з перших днів життя, проводить апаратне лікування, терапію астигматизму, далекозорості, короткозорості, косоокості, амбліопії і ін.
Завідувач відділенням дитячої офтальмології медичного центру "Новий зір" в м.Харків та в м.Суми. Офтальмолог-хірург вищої категорії, займається лікуванням косоокості у дітей, короткозорості та далекозорості.
Чернявська О. А. спеціалізується на підборі засобів, що коригують зір, у дорослих пацієнтів / дітей. Вона підбирає м'які лінзи (мультифокальні, астигматчні лінзи), окуляри.
Лікар приймає і дорослих і дітей. Займається лікуванням таких захворювань як: міопія, амбліопія, косоокість, далекозорість, астигматизм. А так же інфекційні та запальні процеси: кон'юнктивіт, блефарит, герпес очі, демодекоз, дакріоцистит, ячмінь та ін.
Маргарита Володимирівна - доктор-офтальмолог, займається лікуванням захворювань очей. Проводить консультативний прийом, спеціалізується на функціональній діагностиці, а також дитячій офтальмології