“Енерджайзер” Люботинської філії “Око”. Життєрадісність та веселий характер спонукають зайвий раз завітати до її кабінету.
Дбайливо залучає пацієнта та його рідних до процесу прийняття рішень та лікування. Не відпустить вас, не відповівши на всі можливі питання.
Спеціалізується на діагностиці та дитячій офтальмології.
Скрупульозний лікар, який ніколи не залишить жодного симптому без уваги. Відповідальна, уважна та ввічлива, знайде підхід до кожного пацієнта.
Лілія Володимирівна лікар-офтальмолог, вищої категорії, доцент, кандидат медичних наук. Постійно підвищує свою кваліфікацію, бере участь в семінарах і конференціях міжнародного рівня.
Дитячий офтальмолог, здійснює консультативний прийом дітей з перших днів життя, проводить апаратне лікування, терапію астигматизму, далекозорості, короткозорості, косоокості, амбліопії і ін.
Чернявська О. А. спеціалізується на підборі засобів, що коригують зір, у дорослих пацієнтів / дітей. Вона підбирає м'які лінзи (мультифокальні, астигматчні лінзи), окуляри.
Кваліфікований дитячий офтальмолог застосовує апаратне, медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування захворювань органів зору. Використовує різні методи діагностики, надає першу допомогу при травмах і попаданні чужорідних тіл. Дає рекомендації з профілактики здоров'я очей і підбирає окуляри й контактні лінзи
Олена Олександрівна - компетентний фахівець з підбору контактного коригування зору (очкової корекції, корекції за допомогою лінз), оптометрії, підбору окулярів при пресбіопії (вікові зміни).
Завідуючий офтальмологічним відділенням для дорослих, кандидат медичних наук, лікар вищої кваліфікаційної категорії, головний позаштатний спеціаліст з офтальмології Головного управління охорони здоров'я обласної державної адміністрації. Надає весь обсяг консультативної та хірургічної допомоги.
Офтальмолог дитячий (перша категорія), займається лікуванням, косоокості, короткозорості, далекозорості, кон'юнктивіту, астигматизму, амбліопії і ін. Проводить апаратне лікування, консультативний прийом.