До компетенції доктора входить діагностика і лікування таких захворювань, як: міопія (короткозорість), гіперметропія (далекозорість), астигматизм, пресбіопія (вікова далекозорість), амбліопія (ледачий очей), запальні захворювання переднього відрізка ока
Павло Григорович - лікар вищої категорії, займається діагностикою та лікуванням захворювань очей. Надає послуги корекції зору і хірургічного лікування хвороб, таких як глаукома, катаракта. За час практичної діяльності провів більше десяти тисяч мікрохірургічних операцій
“Енерджайзер” Люботинської філії “Око”. Життєрадісність та веселий характер спонукають зайвий раз завітати до її кабінету.
Дбайливо залучає пацієнта та його рідних до процесу прийняття рішень та лікування. Не відпустить вас, не відповівши на всі можливі питання.