Лікар вищої категорії, сумлінну професіонал, практикує дитячу неврологію з 1989 року. Займається діагностикою та лікуванням перинатальних уражень нервової системи, пароксизмальних розладів у дітей, захворювань периферичної нервової системи, судинної патології нервової системи, запальних уражень нервової системи, травм головного і спинного мозку, неврозів, ДЦП.
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить функціональну діагностику, загальний огляд і консультативний прийом, фотосоматоскопію, антропометрію, мануальну діагностику, методику постізометричної міорелаксації, заняття на вертебрологічних тренажерах. Веде прийом від 6 років
Досвідчений лікар, спеціалізується на гострих та хронічних захворюваннях нервової системи. Член Асоціації дитячих неврологів Харківської області, нагороджена почесними грамотами Департаменту охорони здоров’я ХМР.
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Невролог, кінезітерапевт, має вищу категорію. Спеціалізується на лікуванні хвороб хребта і суглобів, невралгії, ішіасу, люмбаго, цервикалгии, дорсалгии, остеохондрозу. Спостерігає за пацієнтами, що мають скарги на больові відчуття в голові, шиї, дисфункцію дрібної моторики.
Дитячий невролог із загальним стажем медичної практики 23 роки. Практикуючий лікар, а також діючий викладач Харківського національного університету ім. Каразіна. Є одним з кращих дитячих неврологів м. Харків.
Доктор спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, масаж, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: невралгія, мігрень, епілепсія, запаморочення. Веде прийом для дітей від народження
Вікторія Миколаївна, дитячий невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, автор наукових статей. Спеціалізується на лікуванні захворювань неврологічного профілю у дітей від народження