Володимир Михайлович кваліфікований лікар хірург. Проводить апендектомію, видалення жовчного міхура, видалення куприкових ходів і свищів, ректороманоскопію, аноскопію і ін.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, оперативне втручання, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології хірургічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Наталя Михайлівна хірург, проктолог першої категорії. Спеціалізується на лікуванні анальних тріщин, ранній діагностиці раку прямої кишки, лікуванні анального свербежу, радіохвильовому лікуванні геморою, відеоаноскопії і ін.
Лікар спеціалізується на проведенні планових та невідкладних хірургічних операцій. Здійснює оперативне лікування захворювань органів черевної порожнини, варикозного розширення вен ніг. Виконує аутодермопластику та видалення доброякісних новоутворень шкіри
Лікар спеціалізується на лікуванню гострого і хронічного геморою, анальних тріщин, анального свербежу та кондилом. Виконує аноскопію, ректороманоскопію, лігування латексними кільцями, інфрачервону коагуляцію, радіохвильову екзикцію
Наталія Тарасівна - лікар-хірург, косметолог-інʼєкціоніст. Спецілізується на проведенні - склеротерапії телеангіоектазій та ретикулярних вен, контурної пластики губ, підборіддя, корекції носогубних заломів. Також лікар виконує тред ліфтинг (безопераційна підтяжка обличчя за допомогою мезониток), та армування обличчя колагенстимулюючими моно нитками.