Пилипчук Володимир Іванович — доктор медичних наук, професор, хірург. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування, оперативні втручання. Постійно вдосконалює рівень теоретичних та практичних навичок
Іванина Василь Васильович — кандидат медичних наук, хірург. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно вдосконалює рівень теоретичних та практичних навичок
Директор - Головний лікар проктологічної амбулаторії. Лікар-хірург, кандидат медичний наук, спеціаліст з організації та управління охороною здоров'я і медичного права, юрист.
Лікар-маммолог збирає у пацієнтів анамнез, проводить консультативний прийом, огляд і пальпацію молочних залоз, призначає лікування при необхідності. Лікує такі захворювання, як мастопатії, фіброаденоми, кісти, мастити (запалення молочних залоз)
Лікар спеціалізується на онкології. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику і призначає схему лікування. Також, постійно підвищує свою кваліфікацію на курсах та семінарах
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, назначає схему лікування. Постійно підвищує свій рівень кваліфікації за допомогою навчальних курсів та семінарів
Лікар хірург. Виконує малоінвазивні оперативні втручання, використовуючи інноваційні методи та сучасне обладнання. Постійний учасник всеукраїнських, міжнародних і зарубіжних семінарів і майстер-класів з хірургії.