Карина Дмитрівна лікар стоматолог-ортодонт, терапевт. Займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ясен, виправленням неправильного прикусу і нерівностей зубів.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Веде прийом дітей. Виконує лікування карієсу молочних та постійних зубів, професійну гігієну порожнини рота, видалення тимчасових зубів та ін.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист, кандидат медичних наук, доцент кафедри стоматології Харківського Національного Медичного Університету. Лікар спеціалізується на лікуванні системи кореневих каналів з використанням стоматологічного мікроскопа, вилучення уламків із системи кореневих каналів, терапевтичному лікуванні періапікальних вогнищ зуба.
Лікар-ендодонтист спеціалізується на лікуванні бактеріальних та інфекційних уражень зубних кореневих каналів і ясен. У своїй роботі використовує консервативний, хірургічний і апаратний методи. Постійно підвищує свій професійний рівень
Спеціаліст стоматологічного профілю веде пацієнтів з хворобами зубів і м'яких тканин ротової порожнини, повної і часткової адентії, вродженими аномаліями щелепи. Діагностує порушення прикусу, працює зі знімками і ліпниною. Лікар проводить видалення всіх видів зубів, застосовує медикаментозне і апаратне лікування стоматологічних захворювань
Професіонал в області лікування карієсу, пульпіту, пародонтиту, гінгівіту та інших хвороб в стоматології. Знаходить причину кровоточивості ясен і призначає комплексну терапію. Приймає пацієнтів з патологіями росту зубів, проводить апаратну діагностику і лікування кореневих каналів використовуючи мікроскоп
Стоматолог-ортопед займається підбором і виготовленням вінірів, коронок і кап з цирконію, кераміки або металу. Враховує всі особливості прикусу і розташування щелеп. Виконує реставраційні роботи, дає рекомендації для запобігання випаданню зубів і профілактики гінгівіту, карієсу і т.д.