Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог Дорошенко Світлана Василівна на Doc.ua
Займається кризовим консультуванням, працює з пацієнтами, що перенесли травми, надає консультаційні послуги підліткам та дітям, жінкам (з питань безпліддя, втрати дитини), сім'ям (по внутрішнім конфліктам). Також даний фахівець коригує психоемоційні стани.
Лікар Психолог Гулай Оксана Євгеніївна на Doc.ua
Психолог, гештальт-терапевт, працює з такими запитами, як любовна залежність, психосоматика, кризи (особистісні і вікові), втрата близької людини, незадоволеність життям, невпевненість і т.д.
Лікар Психолог, Терапевт Душейко Неля Нодаріївна на Doc.ua
Лікар-психолог, аналітично орієнтований терапевт, сімейний консультант. Область професійних інтересів зосереджена на депресивних станах, ігровій залежності, сімейних проблемах і психосоматичних захворюваннях.
Лікар Дерматолог, Психолог, Сімейний лікар Півняк Оксана Андріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на практичній сімейній та нетрадиційній медицині, допомагає вирішити проблеми зі здоров'ям емоційного, міжособистісного, діяльного, цільового або ціннісного характеру і т.д. Займається лікуванням дерматологічних захворювань.
Лікар Психолог, Психотерапевт Кремінська Алла Вікторівна на Doc.ua
Алла Вікторівна проводить індивідуальне консультування і допомагає вирішувати проблеми, пов'язані з почуттям провини, заниженою самооцінкою і невпевненістю в собі. Допомагає в здобутті професійної орієнтації, в пошуку вибору професії. Працює з тривожними розладами, страхами, нав'язливими станами, панічними атаками, депресивними розладами.
Лікар Психолог Тарасевич Інна Юріївна на Doc.ua
Лікар психолог, керівник центру «MyPsy». Працює з такими техніками і підходами, як гештальт-терапія, коучинг, сімейна системна терапія, психологічне консультування, магістр психології, автор і ведуча навчальних програм, викладач ВНЗ. Допомагає пацієнтам, які страждають через ситуацій, що викликають внутрішній дискомфорт, кризових моментів, а також компетентна в коучингу особистої ефективності, досягнення успіху і психології щастя.
Лікар Психолог Назаренко Оксана Олександрівна на Doc.ua
Психолог, працює з дітьми, в сферу професійної діяльності входить вирішення складнощів в дитячо-батьківських відносинах, материнсько-дитячих стосунках, позбавлення від енурезу, заїкання, дитячих страхів, тику, затримки мовного розвитку, нав'язливості, проблеми підліткового періоду.
Лікар Психолог Саулова Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна надає психологічну допомогу при наявних конфліктах в сім'ї і на роботі, вікових кризах, зради, втрати і горе, проблеми в стосунках чоловік-жінка. Допомагає впоратися з панічними атаками, невпевненістю в собі, страхами, низькою самооцінкою, фобіями, станом після розлучення.
Лікар Психолог, Психотерапевт Носикова Ірина Василівна на Doc.ua
Дорослий і дитячий психотерапевт, пріоритетні напрямки - лікування депресивних, тривожно-фобічних, невротичних, обсесивно-компульсивних розладів, порушень сну, енурезу, заїкання, дитячих страхів, тика, затримки мовного розвитку, нав'язливості, дозвіл складнощів в дитячо-батьківських відносинах і проблем підліткового періоду.
Лікар Психолог, Психотерапевт Васильєва-Гуртова Юлія Володимирівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт, особистий коуч-тренер. Орієнтація 3-х шкіл: позитивна психотерапія, гештальт-психотерапія, універсальний системний підхід. Займається наданням допомоги при кризах: вікових, особистісних, сімейних, міжособистісних. Працює з дітьми від 6 років.
chevron_left 3 4
Показати ще 10 Лікаріautorenew
5 6 chevron_right