- Паркінг,
- Wi-Fi зона,
Ендоскопічні методи дослідженнявід 650 грн
Кольпосокопія650 грн
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
FemiLux - медичний центр з турботою про здоров'я кожної жінки у вашій родині Наша місія - бути вашою підтримкою, турбуючись про жінку в будь-якому періоді її життя. Професіоналізм наших лікарів, комплесний підхід, емпатія гарантують якісну медичну допомогу та підтримку, створюючи атмосферу затишку та розуміння за буд-яких обставин. Ми надаємо послуги: консультації: акушер-гінеколога, дитячого та підліткового гінеколога, ендокринолога, уролога, нутриціолога, невропатолога. УЗД малого тазу, вагітності всіх термінів, молочних залоз, черевної порожнини, щитовидної залози, урологічне. Масаж ручний лікувальний та доглядовий ще
Medialt - це багатопрофільний медичний центр, який працює згідно принципів доказової медицини та комплексно турбується про здоров’я та комфорт вашої сім’ї. Запис на консультацію здійснюється швидко, зустріч відбувається вчасно, весь медичний персонал спілкується просто і зрозуміло та робить усе, щоб ви почувалися комфортно, затишно та найважливіше - були здоровими! ще
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт. ще
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем. ще
У діагностичному центрі першої приватної спеціалізованої дитячої поліклініки міста Львів «Веселка» надаються діагностичні послуги на високоякісному обладнанні по ультразвуковій діагностиці. В центрі працюють висококласні лікарі різних спеціальностей, які нададуть свої послуги якісно, швидко та максимально комфортно у межах однієї клініки ще
В діагностичному центрі львівської дитячої спеціалізованої поліклініки «Веселка» надають діагностичні послуги, зокрема УЗ-діагностику, ЕХО-кардіографію, фолікулометрію і нейросонографію сердця. Всі обстеження проводять на високоякісному обладнанні. З приладами працюють висококласні спеціалісти. В діагностичному центрі створено атмосферу, в якій діти почуваються спокійно, а батьки — комфортно ще
Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК. Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя. Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям. ще
Мережа приватних клінік в Києві та Львові, яка стабільно та успішно працює вже понад 23 роки. Це сучасна вузькоспеціалізована мережа клінік ,які ефективно надають кваліфіковану медичну допомогу в урології, андрології, сексології, репродуктології, гінекології. Урологія, андрологія та сексологія є одними з головних напрямків мережі. Висока якість, величезний досвід нашіх лукарів, комфорт,діагностичне та фізіотерапевтичне обладнання преміум та експертного класу, унікальні методики лікування дозволять безболісно усувати та попереджати проблеми чоловічого здоров'я. ще
Кольпоскопия – это метод исследования шейки матки, влагалища и вульвы с помощью кольпоскопа. В процессе кольпоскопии может быть сделана биопсия (эндоцервикальный кюретаж) – для определения природы новообразования и изучения патологических клеток.
Гинеколог может назначить кольпоскопию, если имеют место кровотечения после полового акта, неприятный запах, выделения или зуд влагалища, опухоли, кисты, генитальные бородавки, а также при цервиците (воспалении шейки матки).
Расширенная кольпоскопия позволяет не только визуально оценить состояние шейки матки, но также провести ряд тестов. В частности на шейку матки врач прицельно наносить растворы уксусной кислоты, Люголя (проба Шиллера) – это позволяет выявить патологические процессы в тканях, поскольку они попросту не окрашиваются и не реагируют на состав реактива. Также в процессе расширенной кольпоскопии можно выполнить биопсию шейки матки, удалить кондиломы и мелкие новообразования.
Кольпоскоп представляет собой большой электрический микроскоп с яркой подсветкой, который позволяет врачу видеть шейку матки более четко и под увеличением. Процедура проводится в диагностическом кабинете на гинекологическом кресле и занимает до получаса. Врач размещает кольпоскоп на расстоянии нескольких сантиметров от вульвы и вводит зеркало во влагалище. Зеркало удерживает стенки влагалища открытым, чтобы врач мог видеть вашу шейку матки.
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время