Комп'ютерна томографія придаткових пазух носа (комп'ютерна томографія (КТ) синусів, КТ-сканування синусів) - діагностична міра, під час якої використовується рентгенівський апарат (томограф) для оцінки стану придаткових пазух носа (пусте заповнений повітрям простір всередині кісток обличчя, навколо носової порожнини). Отримані знімки твердих і м'яких тканин, а також кровоносних судин і нервів забезпечують більшу деталізацію під час діагностичної процедури, ніж традиційна рентгенограма.
КТ-сканування синусів призначають для:
На зображеннях при відсутності патологічних станів видно:
Патологічні результати можуть означати:
Порада DOC.ua: при необхідності проведення процедури з введенням контрастної речовини, відправляйте на процедуру натщесерце, так як препарат може спровокувати нудоту або блювоту.
У діагностичному центрі першої приватної спеціалізованої дитячої поліклініки міста Львів «Веселка» надаються діагностичні послуги на високоякісному обладнанні по ультразвуковій діагностиці. В центрі працюють висококласні лікарі різних спеціальностей, які нададуть свої послуги якісно, швидко та максимально комфортно у межах однієї клініки
пр. Чорновола, 43а
Шевченківський,
«Лев Медікал» — клініка повного циклу у Львові. Ми беремо на себе відповідальність за ваше здоров'я: від точного встановлення діагнозу до успішного проведення операції та ефективної реабілітації.
вул. Луганська, 18 М
Сихівський,
вул. Зелена, 184 (навпроти McDonald's)
Сихівський,
вул. Стрийська, 45ж ( біля ТЦ "FABRIK" )
Сихівський,
Мета роботи медичного центру «Леонардо» — надання доступної медичної послуги найвищої діагностичної якості. Сфера послуг — мільтиспіральна комп’ютерна томографія та топометрична підготовка. Нашою перевагою є доступність, помірні ціни, акції та знижки, оптимальний режим роботи, можливість попереднього запису та термінового звернення, швидка видача результатів. Ми розглядаємо захворювання як порушення функціонування цілісної системи організму людини. Тому наша праця націлена на раннє виявлення та діагностику патологічного процесу, що є запорукою збереження здоров’я людини. Міцного здоров’я Вам, Вашим рідним та близьким.
вул. Ярослава Гашека, 2А
вул. Шевченка 17
Залізничний,
вул. Замарстинівська, 55в (ЖК "Avalon")
Шевченківський,