Комп'ютерна томографія нирок і сечовивідних шляхів (КТ-сканування нирок і сечовивідних шляхів, КТ-урограмма) — діагностична процедура, яка проводиться при використанні томографа, що працює за допомогою рентгенівського випромінювання.
Дана процедура може допомогти лікарю діагностувати ниркову недостатність, розвиток онкологічних процесів і кіст, наявність каменів у нирках і сечовивідних шляхах, інфекції і запальні процеси, а також встановити причину:
У більшості випадків у якості підготовки від пацієнта потрібно:
Під час КТ-сканування можуть бути виявлені такі патології:
Порада DOC.ua: якщо ви страждаєте від алергії і вам призначили КТ з контрастом, попередьте про це свого лікаря — деякі контрастні речовини можуть призвести до важких реакцій з боку імунної системи.
Центр діагностики Святої Марії надає послуги комп'ютерної томографії (КТ) та магнітно-резонансної томографії (МРТ). Ми маємо широкий спектр обстежень, експертні висновки, використовуємо передове обладнання та пропонуємо доступні ціни. Все це гарантує високу якість діагностики та комфорт для наших клієнтів.
вул. Кульпарківська, 35
Франківський,
«Лев Медікал» — клініка повного циклу у Львові. Ми беремо на себе відповідальність за ваше здоров'я: від точного встановлення діагнозу до успішного проведення операції та ефективної реабілітації.
вул. Луганська, 18 М
Сихівський,