Реоенцефалографія (РЕГ) в Львові

Реоенцефалографія (РЕГ судин головного мозку) - це метод діагностики стану кровообігу в головному мозку. РЕГ-обстеження виконується з використанням апарату, званого реографом. Воно дає можливість лікарю отримати детальну інформацію про пульс, периферичний судинний опір, а також про еластичність і тонус судин головного мозку.

У яких випадках варто зробити РЕГ?

Показаннями до проведення реоенцефалографії (РЕГ судин головного мозку) є невстановленої етіології головні болі, запаморочення, порушення слуху і зору невідомого походження, гіпертонічна хвороба, когнітивні порушення, порушення сну, метеозалежність, інсульт, черепно-мозкові травми, порушення мозкового кровообігу, шийно-краніальний синдром, травми шиї, струс мозку і забій мозку, латеральний внутрішньочерепний тиск, вертебробазилярна недостатність, хвороба Паркінсона, енцефалопатія, аденома гіпофіза, а також судинна дистонія, схильність до епілепсії.

Як проходить процедура РЕГ судин голови?

Перед проведенням процедури пацієнту необхідно припинити прийом препаратів, що впливають на тонус судин. Безпосередньо перед тестом за 10-15 хвилин лікарі рекомендують відпочити (посидіти або полежати), а напередодні добре виспатися.
Пацієнт лягає або сідає в крісло. На голову кріпляться датчики, після чого лікар запускає процес сканування. Прилад виводить дані на екран, після чого лікар може зробити попередній висновок.
Важливо, щоб під час процедури пацієнт залишався нерухомим і не реагував на зовнішні подразники - це може вплинути на результат обстеження.

Коли і чому не варто робити РЕГ мозку?

Протипоказань до проведення реоенцефалографії немає крім тих, де пацієнт не може залишатися без руху (важкі психічні розлади, стан алкогольного або наркотичного сп'яніння).

Ціна РЕГ може скласти від 300 до 500 грн в залежності від рівня клініки і кваліфікації лікаря, який буде проводити дослідження.

Порада DOC.ua: вирушаючи на процедуру, візьміть з собою рушник або тканинну серветку - перед встановленням датчиків на шкіру наноситься спеціальний гель для поліпшення прохідності імпульсів, який потім доведеться видаляти.

• Wi-Fi зона

У діагностичному центрі першої приватної спеціалізованої дитячої поліклініки міста Львів «Веселка» надаються діагностичні послуги на високоякісному обладнанні по ультразвуковій діагностиці. В центрі працюють висококласні лікарі різних спеціальностей, які нададуть свої послуги якісно, швидко та максимально комфортно у межах однієї клініки

пр. Червоної Калини, 68

Сихівський,

• пн - нд : Цілодобово

пр. Чорновола, 43а

Шевченківський,

• Wi-Fi зона

В діагностичному центрі львівської дитячої спеціалізованої поліклініки «Веселка» надають діагностичні послуги, зокрема УЗ-діагностику, ЕХО-кардіографію, фолікулометрію і нейросонографію сердця. Всі обстеження проводять на високоякісному обладнанні. З приладами працюють висококласні спеціалісти. В діагностичному центрі створено атмосферу, в якій діти почуваються спокійно, а батьки — комфортно

• нд : 9:00 - 20:00

вул. Щирецька, 36 (поблизу СК Олімп)

Залізничний,

• Wi-Fi зона

Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК. Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя. Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям.

вул Професора Ковалика, 1а

Шевченківський,

• Wi-Fi зона

Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем.

Львів, вул. Широка, 68 а

Залізничний,