Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

В діагностичному центрі львівської дитячої спеціалізованої поліклініки «Веселка» надають діагностичні послуги, зокрема УЗ-діагностику, ЕХО-кардіографію, фолікулометрію і нейросонографію сердця. Всі обстеження проводять на високоякісному обладнанні. З приладами працюють висококласні спеціалісти. В діагностичному центрі створено атмосферу, в якій діти почуваються спокійно, а батьки — комфортно

• пн - сб : 8:00 - 20:00
  • нд : 9:00 - 20:00

вул. Щирецька, 36 (поблизу СК Олімп)

Залізничний,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

В клініку зверталися на електроенцефалограму, дуже професійний підхід, дуже уважний лікар, все розпитала. Сподобалося приємне ставлення, дитина почувала себе комфортно

Денис, 18.04.26

В клініку зверталися на діагностику, лікарем дуже задоволені

Святослав, 23.03.26

Лікар кваліфікований вичепну інформацію надав. Персонал також сподобався . Все добре було

Василь, 19.03.26

В клініці все добре, все було приємно. Клініка чиста, гарна. Клініка сподобалася

Яна, 02.02.26

В клініці дуже привітні та професійні робітники у своїй справі. Все сподобалось дякую

Наталія, 24.01.26

Лікар дала деталі по Узд рекомендації в зоні компетентності була привітлива .Все було добре мені сподобалось

Валерiя, 17.01.26

Візит пройшов добре у цій клініці, нам тут все дуже сподобалося.

Вікторія , 18.12.25

Візит пройшов просто ідеально у цій клініці, все було чудово. Дякую

Павло, 27.10.25

Ставлю найвищу оцінку, дякую.

Олена, 09.08.25

Все пройшло добре.