УЗДвід 200 грн
УЗД лімфатичних вузлів однієї ділянки600 грн
УЗД судин вдома /в межах міста/2 750 грн
УЗД вночі2 530 грн
- Wi-Fi зона,
Багатопрофільна медична клініка «IQMED» надає діагностичні та лікувальні послуги на основі доказової медицини та практичного досвіду. Спеціалізація клініки це сімейна медицина, кардіологія, ендокринологія доросла та дитяча психіатрія, неврологія, акушерство та гінекологія а також УЗД всіх органів. ще
УЗДвід 370 грн
УЗД лімфатичних вузлів (одна анатомічна ділянка). 20 хв.500 грн
УЗД легень. 30 хв.770 грн
УЗД слинних залоз (усі слинні залози). 30 хв.500 грн
- Wi-Fi зона,
Клініка професора Стефана Хміля у Львові надає широкий спектр медичних послуг, зокрема в галузі гінекології, включаючи оперативні втручання та допоміжні репродуктивні технології. Тут кожен пацієнт отримує індивідуальну увагу та піклування. З повагою до Вас та Вашого здоров'я, ми прагнемо забезпечити високоякісну медичну допомогу в дружній атмосфері. ще
Ехосальпінографія (визначення прохідності маткових труб)2 000 грн
УЗД лімфатичних вузлів (одної анатомичної ділянки)500 грн
Доплерографія судин функціональної системи "материнський організм-плацента-плід" при одноплідній вагітності800 грн
- Wi-Fi зона,
В діагностичному центрі львівської дитячої спеціалізованої поліклініки «Веселка» надають діагностичні послуги, зокрема УЗ-діагностику, ЕХО-кардіографію, фолікулометрію і нейросонографію сердця. Всі обстеження проводять на високоякісному обладнанні. З приладами працюють висококласні спеціалісти. В діагностичному центрі створено атмосферу, в якій діти почуваються спокійно, а батьки — комфортно ще
УЗДвід 360 грн
Ультразвукова діагностика (УЗД) легень400 грн
Фолікулометрія400 грн
Ультразвукова діагностика (УЗД) артерій однієї ноги400 грн
- Wi-Fi зона,
Дельта Мед - це українсько-ізраїльський багатопрофільний медичний центр. Діагностика та лікування у клініці проводиться з урахуванням європейських та ізраїльських стандартів. Дельта Мед об'єднав команду провідних спеціалістів з багатим клінічним досвідом та науковим добутком. Основними напрямками роботи є консультативний, діагностичний, денний стаціонар, хірургія одного дня. ще
УЗД молочних залоз з еластографією900 грн
УЗД лімфовузла 1група500 грн
УЗД нижня порожниста вена600 грн
УЗД селезінки500 грн
Прецензійний огляд окремих органів500 грн
УЗД вен нижніх кінцівок600 грн
CenterUP - це місце, де цінують час і комфортне перебування пацієнта! Медичний центрі UP об’єднав у собі медичних спеціалістів з великим досвідом роботи, які працюють на новітній експертній медичній апаратурі і телемедичних пристроях. ще
УЗДвід 700 грн
УЗД лімфатичних вузлів (одна анатомічна ділянка)700 грн
УЗД контрольне700 грн
УЗД прицільної ділянки за вибором700 грн
- Wi-Fi зона,
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року. Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї. Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем. ще
УЗДвід 360 грн
Еластографія печінки600 грн