Діагностичний центр клініки «Біомед» проводить дослідження захворювань, які важко діагностувати традиційними клінічними методами. Використовуючи сучасні інформаційні технології та новітні інтелектуальні системи, спеціалісти клініки забезпечують високу ефективність, безпечність, відсутність побічних дій усім проведеним дослідженням.
вул. Драгана, 4 б
Сихівський,
Надійний медичний простір, в основі якого зароджується культура здорового, щасливого та задоволеного пацієнта. Медичний центр працює з передовими медичними технологіями та застосовує унікальні мультидисциплінарні підходи. У клініці працюють лікарі-науковці та лікарі з досвідом більше 20 років. Команда лікарів працює у форматі консиліума для вибору тактики ведення пацієнта у складних клінічних випадках, через призму загального стану організму. Основні напрямки: судинна хірургія, урологія, діагностика повного спектру, поліклінічне відділення, яке налічує більше 20 спеціалістів різних напрямків.
вул. Івана-Теодозія Куровця, 10
Франківський,
Клініка академіка Грищенка більше 30 років лікує жіноче і чоловіче безпліддя. В Львівському філіалі Клініки надають послуги з лікування безпліддя, штучного запліднення, гінекологічних процедур, УЗД, жіночої консультації та ведення вагітності.
вул. Шевченка, 21
Шевченківський,
Лікарня ЕКСПЕРТ — мережа сучасних медичних закладів на Заході України, де можна швидко та якісно отримати повний спектр медичних послуг: від консультацій і діагностичних обстежень до планових та ургентних хірургічних втручань — без черг і зайвого стресу.
вул. Шолом-Алейхема, 11
Шевченківський,
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт.
вул. Залізнична 7
Залізничний,
Клініка професора Стефана Хміля у Львові надає широкий спектр медичних послуг, зокрема в галузі гінекології, включаючи оперативні втручання та допоміжні репродуктивні технології. Тут кожен пацієнт отримує індивідуальну увагу та піклування. З повагою до Вас та Вашого здоров'я, ми прагнемо забезпечити високоякісну медичну допомогу в дружній атмосфері.
вул. Липова Алея, 13
Галицький ,
«Лев Медікал» — клініка повного циклу у Львові. Ми беремо на себе відповідальність за ваше здоров'я: від точного встановлення діагнозу до успішного проведення операції та ефективної реабілітації.
вул. Луганська, 18 М
Сихівський,
«Пульс» - клініка для всієї сім’ї, що працює за принципами доказової медицини. Лікарі клініки надають кваліфіковану допомогу у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань за напрямками: педіатрія, сімейна медицина, отоларингологія, фізична терапія та реабілітація. Також проводиться вакцинація і лабораторна діагностика.
вул. Малоголосківська, буд. 32