Відгуки про діагностичний центр Дельта Мед
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Мені все сподобалося, діагностика пройшла швидко і сподіваюсь що якісно
Все класно, дуже сподобалось. Приємний персонал, професійний підхід до пацієнтів.
Все було дуже файно. Персонал хороший, все пройшло дуже чудово.
Обслуговування мене влаштувало, я задоволений, зауважень не маю, дякую.
Все добре було в клініці, обслуговування влаштувало, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Все було зручно, комфортно та вчасно, без будь-яких затримок по часу. Прекрасні дівчата працюють на рецепції, все гарно пояснили та надали всю необхідну інформацію.
Клініка дуже сподобалася. Дуже гарне обслуговування у цій клініці, відношення до пацієнтів просто чудове. Все доволі гарно та зручно. Загалом візит у цю клініку пройшов добре.
Все добре, позитивні враження від візиту, дякую.
Все було добре, лікар діагностики все розʼяснив, пояснив. Я залишилася задоволена, всі питання, які я задавала лікарю, я отримала відповіді. Зауважень до персоналу не було
Дельта Медом я дуже задоволений. Працюють хороші лікарі, було гарне відношення, зробили знижку на обстеження через те, що я військовий, висновок був об'ємний, розширений і правдивий. Дуже задоволений візитом.
Мені не сподобалась реакція та поведінка лікаря, що робила мені УЗД - ні тобі доброго дня, ні до побачення, сухе лягайте, мовчки подивилась, чекайте у коридорі. Ось і все спілкування, після також мовчки пройшла повз мене до стійки адміністратора й пішла собі. Такого я ще не зустрічала, раніше фахівці завжди коментували побачене. Так чи так, в цю клініку я більше не звертатимусь.
Дуже сподобалася клініка.Все було дуже добре, персонал у клініці просто чудовий.
Дуже сподобалася клініка. Все пройшло добре. Залишився задоволений візитом у цю клініку і роботою лікарів.
Дуже добре все пройшло. Клініка дуже сподобалася.
Хороша клініка. Дуже добре все було у цій клініці, все дуже сподобалося.
Мені сподобався прийом, відношення працівників, сподобалось як лікар, що проводив діагностику, зустрів, надав увагу, його поради. Сама обстановка клініки сподобалась. Взагалі усе було досить кваліфіковано, красиво, культурно й дуже позитивно.
Сама клініка дуже сподобалася. Було зручно, добре, комфортно у ній.
Клініка сподобалася, все дуже класно пройшло. Організація робочого процесу у клініці на якнайвищому рівні.
Лікар дуже хороший який проводив діагностику, дійсно хороший спеціаліст, рідко таких зустрінеш. Сама клініка дуже хороша, у ній працюють дуже кваліфіковані спеціалісти.
Сподобалася клініка. Все дуже добре пройшло.